Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 24 липня 2019, 14:59
6404
1

Девон Александер – Іван Редкач. Прогноз і анонс на бій

Український боксер в ніч з 1 на 2 червня проведе бій в Каліфорнії

| Оновлено 24 липня 2019, 14:59
6404
1
Девон Александер – Іван Редкач. Прогноз і анонс на бій
Постер бою
В ніч з 1 на 2 червня в каліфорнійському місті Сан-Джасинто український боксер Іван Редкач (22–4–1, 17 KO) проведе 10-раундовий бій у напівсередній вазі проти досвідченого американця Девона Александера (27–5–1, 14 KO). Бій почнеться не раніше 03:00 ночі на неділю за київським часом.
 
В андеркарді вечора інший українець Віктор Славинський (8–0–1, 4 KO) у другій напівлегкій вазі поміряється силами з мексиканцем Ернесто Герреро (31–27, 21 КО). Бій триватиме максимум 8 раундів.
 
А головною подією вечора стане 10-раундовий поєдинок в середній вазі між американцями Уго Сентено (27–2, 14 КО) і Уіллі Монро (23–3, 6 КО).
 
33-річний українець Іван Редкач проводить всю кар'єру в США. Підібравшись до серйозних боїв, українець зазнав двох прикрих поразок в 2017 році, які потім закрив перемогами над Брайаном Джонсом (червень 2018) і Тайроном Харрісом (лютий 2019). І отримав шанс на щось більше. Якщо Іван виграє в суботу, тоді, цілком ймовірно, такі бої може провести з топами дивізіону – з Менні Пакьяо, Ерролом Спенсом, Шоном Портером. Для нього відкриються великі двері, великі бої, великі гонорари. І, звичайно ж, титульні поєдинки.
 
32-річний американець Девон Александер, який свого часу був володарем титулів чемпіона світу WBC і IBF в напівсередній і першій напівсередній вазі. в останні роки не виблискує. Всього 2 перемоги, 4 поразки і 1 нічия – таким є його гнітючий рекорд з середини 2013 року. У 2010 році Дон Кінг виставив американця проти іншого свого підопічного, львів'янина Андрія Котельника. В результаті Девон виграв в українця за очками.
 

Іван Редкач перед боєм розповів: «У цьому бою я буду використовувати інший стиль. Буду іншим Іваном. Я багато-багато разів говорив з Шейном Мослі, і він навчив мене кільком боксерським трюкам. Я використовував цей табір, коли Шейн і Антоніо Санта Круз говорили мені: «Що ти робиш, Іване?». Я застосую всі ці навички 1 червня, і я дуже чекаю цей поєдинок. Більш того, це новий для мене дивізіон – 147 фунтів. Я ніколи не боксував в напівсередній вазі. Я відчуваю себе свіжим. Зараз я важу 160 фунтів (72,574 кг), але втрачати вагу для мене не проблема.
 
Моя команда подзвонила мені о п'ятій ранку, щоб сказати про поєдинок з Александером. Спочатку мені здалося, що я сплю. Я прокинувся ще раз і сказав: «Так, битися з Александером? Звичайно». Це бій-мрія для мене. Чудовий поєдинок. Я поважаю Девона Александера. Він був неймовірним чемпіоном, і фанатам сподобається цей бій».
 
Український боксер Віктор Постол, друг Редкача, дав свій прогноз: «Ваня боксуватиме 1 числа з Девоном Александером. Я думаю, що якщо Ваня добре налаштується, а бій адже буде в 66 кг, то Ваня теж може десь закинути боковушку раптову. Головне, грамотно боксувати, з перших раундів не викладатися, як Ваня може – з першого виклався, а в кінці втомився, і суперники накочують. Головне – грамотно боксувати і я думаю, що може статися, що Ваня здобуде перемогу. Це буде великий прорив для нього, адже, якщо він пройде Александера, то наступні бої будуть цікавими. Коли ми спарингували, він боксував вже по-іншому, немає вже такої школи, як у нас. Він більше приймає на себе, любить битися, тому так, він змінився».
 

Прогноз на бій
 
Незважаючи на каскад поразок, ім'я працює на власника, і Александер в суботньому бою вважається фаворитом з коефіцієнтом 1.25, а на його суперника котирування становлять трохи більше 4.00. Це саме той випадок, коли коефіцієнти на фаворита занижені. А значить, є спокуса зіграти проти фаворита. Адже Редкач не такий простий, і досвіду теж не позичати. Найде коса на камінь, бій триватиме усі відведені 10 раундів, і, сподіваємося, рефері в рингу підніме руку українського боксера.
 
Рекомендована ставка – перемога Івана Редкача за очками.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
turist86
Чи буде трансляція?