Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 30 травня 2019, 02:26
1706
0

Людмила КІЧЕНОК: «Дуже добре знали, чого очікувати від суперниць»

Українська тенісистка прокоментувала перемогу на старті Ролан Гаррос в парі

| Оновлено 30 травня 2019, 02:26
1706
0
Людмила КІЧЕНОК: «Дуже добре знали, чого очікувати від суперниць»
ФТУ. Людмила Кіченок
Українська тенісистка Людмила Кіченок поділилася емоціями після перемоги в стартовому поєдинку на Ролан Гаррос в парі з Оленою Остапенко. У першому колі дівчата обіграли 14-х ракеток турніру, дует Бузернеску / Бегу.
 
«З Надею вирішили бути сестрами, ніж напарницями. Ми настільки однакові за стилем гри, що, наприклад, коли ми програємо і треба додати по енергетиці, щоб хтось когось запалив, то у нас так не виходить зробити, - зізналася Людмила в коментарі БТУ. - З сестрою я знаю, що якщо я щось не зіграю, то вона мені це пробачить, все одно зі мною буде грати і не кине мене, це заважає мені трошки. Коли граєш з іншими, тобто трохи напруга, воно допомагає мені бути в тонусі.
 
Це не остаточне рішення, раз в кілька місяців, раз на півроку у нас виходить добре грати разом, але не постійно. Тому що постійно це все дуже уповільнено, ми разом тренуємося і не прогресуємо. Ми не лаялися, просто вирішили, що поки краще грати з різними напарницями.
 
З Оленою Остапенко домовилися виступати ще в Римі. Вона дуже добре може грати пару, зі мною завжди на 100% викладалася, ніяких претензій чи нарікань у мене немає. Статус чемпіонки Шолома ніяк не впливає, вона ніяк не проявляє ніякої зірковості, але я сподіваюся, що їй це додає впевненості в грі. На корті я намагаюся бути з нею нарівні.
 
Вчора ввечері (після поразки в одиночному матчі) вона мені сказала, що готова грати. Сьогодні вранці вона мені писала, що вночі погано дуже спала і на розминку не прийшла, я розминалася з її спарингом, але в матчі їй це не завадило абсолютно.
 
Сьогоднішніх суперниць ми знали дуже добре, знали, чого очікувати. Гра виходила від нас, ми і програвали самі, і вигравали самі, треба було контролювати свій теніс. План на гру обговорювали перед виходом (сміється). Природно, вона знала, як можна грати, я теж бачила перед собою якусь картинку.
 
Виступ в міксті? Я підійшла реєструватися за півгодини до кінця запису і там зустріла Сантьяго Гонсалеса. Надя, до речі, перша в альтернативі з його напарником, Айсамом Куреши. Я не знала, що він тут був парним фіналістом. Суддя нам сказав, що це найнижчий «cut», - сказала Людмила.
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.