Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бельгія
|
2678
0

Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ: «Чемпіонство Генка святкували три дні»

Хавбек збірної України підбив підсумки сезону

Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ: «Чемпіонство Генка святкували три дні»
ffu.ua

Півзахисник збірної України підбив підсумки сезону в Бельгії і поділився очікуваннями від матчу проти Сербії (7 червня):

«Був прекрасний сезон. Це те, чого хочуть всі футболісти і всі команди - стати чемпіонами. До збірної дуже приємно приїжджати. Тим більше, що погода сонячна, відмінні умови для тренувань, будемо з натхненням готуватися до найближчих ігор.

Четверте чемпіонство в історії «Генка» святкували три дні. Потім була заключна гра, після якої всі побажали гарноъ відпустки, а збірникам - удачі в найближчих матчах. Я встиг трохи відпочити з сім'єю, пару днів.

Дійсно, потребував відпочинку, адже було стільки ігор, матчів збірних. Сезон - без пауз. Взагалі ніяких вихідних. Але вже відновився, головне - емоційно. Відпочив, емоційно розвантажився, сповнений сил і енергії для роботи.

З Сербією буде складна гра. Але ми повинні зіграти так, як уміємо, а там вже видно буде, яким буде результат в кінці матчу. У нас хороша команда, кваліфікований склад, все знаю, що робити. Тренерський штаб в будь-якому випадку покаже, як потрібно грати з опонентом.

Найважливіше, що у нас є команда, яка може вирішувати великі завдання. Нам треба налаштовуватися тільки на перемогу. Зрозуміло, що гра буде непростою для нас, так що потрібно готуватися дуже серйозно».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.