Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 29 травня 2019, 05:21
5270
10

Сергій СТОРОЖЕНКО: «Завдання виходу в УПЛ переноситься на новий сезон»

Засновник «Металіста 1925» підвів підсумки віступленія харків'ян у Першій лізі

| Оновлено 29 травня 2019, 05:21
5270
10
Сергій СТОРОЖЕНКО: «Завдання виходу в УПЛ переноситься на новий сезон»
ffu.ua. Сергій Стороженко

Засновник «Металіста 1925» Сергій Стороженко розповів про плани клубу, проблеми, заборгованість і штрафи.

«Команда дійсно не виконала завдання, поставлене засновниками клубу і закріплене в клубній Стратегії розвитку. З приводу «схаменувшись вчасно, можна було все виправити», відповім, що це твердження є більш припущенням, ніж реальністю. Не може бути механістичного підходу: це приберемо, а це поставимо і все запрацює. Що таке «тренерський штаб»? Це якесь знеособлене утворення або когорта людей, які професійно виконують свої контрактні зобов'язання?

Нас, керівників клубу, не влаштовувала, як і уболівальників, якість гри. Але хіба не вболівальники закликали не втручатися в справи тренерського штабу, хоча ми цього й не дозволяли собі. Можливо даремно! Можливо треба було втручатися і говорити про можливість невірної тактики, неправильний вибір виконавців, склад. Можливо. Але тоді навіщо нам тренери? Давайте ми разом з Вами візьмемо на себе таку відповідальність. Це вірно? Ні звичайно. Що далі, питаєте Ви. Далі глибокий аналіз та укладання контрактів з тими, хто готовий, може і вміє виконати завдання. Так, мало не забув: ми не мильна бульбашка!

Звичайно ж завдання виходу в УПЛ не знімається і переноситься на новий спортивний сезон. Найближчим часом буде відкрито продаж абонементів на наші матчі. Відповіді на багато питань будуть дані після підведення підсумків спортивного сезону. Штрафи за неправомірну поведінку вболівальників заплачено майже 200 000 грн. Повторюю ще раз. Всі платежі, передбачені контрактами виплачуються в повному обсязі і своєчасно», - написав Стороженко у своїй конференції.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VIPsector1
Кому ты чешешь?! Слились в унитаз. Кому вы нужны после этого? Фу, бля, противно до рвоты.
Dmytro Dmytro
Ну-ну...атестацію хтось з УПЛ не пройле і велкам... ЦЕ Ж УПЛ)
wicker
харош розводити своїх уболівальників - не вийшли бо немає бабла на УПЛ ... ось і все....
vladimirpa12
У вас был тренер Призетко, который вытащил вас из дерьма, любители, вторая лига, первая лига, и не дал опозориться "тому" Металлисту в последний сезон высшей лиги, вы красиво "Не вмешались", потом Валяев, во времена матчей которого команда создавала по двенадцать моментов и играла также, вы опять не вмешались, ну и наконец-то, пришел тренер-звезда, который полностью убил всю игру, с которым ТЕ ЖЕ ЛЮДИ, которые создавали 12-15 моментов, теперь создают один от силы момент и забивают случайные голы, и пенальти даже не могут забить, БРАВО, БИС--нет--на бис не надо, такого отстоя не было , наверно с момента вылета Металлиста в первую лигу перед приходом Фоменко, Спасибо , да, еще один вопрос, сколько сезонов вы будете ставить задачу выйти в первую лигу, ?уточните
romstein
Надо ставить задачу найти спонсора.. А в дела тренерского штаба руководство ОБЯЗАНО вмешиваться. Хотя ВСЕ, кроме руководства, видели что идёт слив весенней части.
Олександр Бондаренко
Если не будет умеление не выйдите даю 100%,ну разве что чемпионат до 16 клубов росширят и тогда четыре выйдут сразу с первой лиги на прямую!!!
Владимир Пидвирный
Все буде добре. Металіст класна команда. Зміни влітку будуть, я впевнений. Повернення до УПЛ буде
Hulivud
Не с..ы, там бабло есть, а вот игры весной не было... Ждем окончания сезона и "слива" клубов УПЛ, а там посмотрим!