Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 26 травня 2019, 15:56
3596
0

Ольга САВЧУК: «На Ролан Гаррос у всіх українок непроста сітка»

Менеджер збірної України з тенісу - про результати жеребкування РГ-2019 і про турнір в Страсбурзі

| Оновлено 26 травня 2019, 15:56
3596
0
Ольга САВЧУК: «На Ролан Гаррос у всіх українок непроста сітка»
Інстаграм Ольги Савчук
Менеджер збірної України з тенісу Ольга Савчук оцінила результати жеребкування основної сітки Ролан Гаррос, а також поділилася враженнями від виступів Даяни Ястремської і Марти Костюк на турнірі в Страсбурзі.
 
«У Еліни Світоліної складний жереб, як для першого кола (Вінус Вільямс - прим.), тим більше, що вона останнім часом не грала багато матчів. У Еліни була травма коліна, яку поки не вдалося вилікувати. Також вона починає в неділю, могло бути більше днів для відновлення.
 
Катерина Козлова стартує начебто проти кваліфаєра, але тут двояке відчуття. Попередні тижні Катя не виступала, ігрова практика відсутня. А Пера розігралася (виграла 100-тисячник ITF в Траві - прим.), Та й в минулому році вона була в районі 60-го місця. До всього цього американка ще й шульга, буде непросто. Дуже важливим стане початок матчу.
 
У другому колі Козлова і Світоліна можуть зіграти між собою, але гравці дуже забобонні і далі по сітці не дивляться.
 
Взагалі, у всіх українок сітка непроста. Леся Цуренко останнім часом не показує якихось супер результатів, як для неї, і до матчу з Бушар підходить далеко не з божевільною упевненістю. Але, з іншого боку, Ежені також нічого не показала в останні місяці. Всі матчі Цуренко і Бушар були драматичні, на різних покриттях і завжди в трьох сетах. Я думаю, що вони зараз в рівних умовах і тому може бути теж важкий матч. Але у Лесі є хороші шанси.
 
Чи вплинув якось програний Лесею фінал в Брісбені на її подальші результати? Не думаю. У всіх є підйоми і спади, іноді кілька таких стрибків за сезон, іноді буває, що цілий сезон спад. Зараз у Лесі саме час для стрибка.
 
Що стосується Даяни Ястремської, то мені здається, що всі спочатку засмутилися, коли вийшла сітка, тому що вона програла Суарес Наварро в Римі, хоча до цього в Австралії і обіграла її. Але я думаю, що виграний ґрунтовий турнір в Страсбурзі дуже допоможе Ястремській, вона приїде з великою впевненістю в Париж. Мені здається, що у Даяни буде перевага в цьому матчі. Я спостерігала за Ястремською з боку, чим більше матчів вона проводить, тим впевненіше і краще грає. Потім її вже важко зупинити.
 
У Даяни дуже ризикована і агресивна гра, вона не боїться помилятися. Навіть при 50 невимушених помилках, як у фіналі Страсбурга, вона має божевільну кількість віннерсів за матч і виграє його. Тим більше в Страсбурзі був справжнісінький в'язкий грунт, де дуже високо підстрибує м'яч. Але для гри покриття було комфортним, довго звикати до нього не потрібно.
 
Даяна - дуже різноманітний гравець, я б сказала, що їй все підходить, їй все одно де і як грати.
 
Що стосується Марти Костюк, то мене дивує, що хтось панікував. Після того, як вона показала такі серйозні результати для її віку, можна було очікувати, що буде спад. Це нормально. Нічого страшного не відбулося, тепер вона потихеньку повертається до своєї гри і буде ще одним відмінним гравцем.
 
Марта і Даяна мають абсолютно різні стилі, вони обидва класні і це дуже добре», - сказала Савчук.
 
 
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Поки схаменулися – вже 0:5. Збірна України розгромно програла бразильцям
Футзал | 15 квітня 2024, 18:45 4
Поки схаменулися – вже 0:5. Збірна України розгромно програла бразильцям

Синьо-жовті невдало провели другий матч міжнародного турніру в Литві

Нестримний Палмер. Челсі з Мудриком переїхав Евертон із Миколенком
Футбол | 15 квітня 2024, 23:59 25
Нестримний Палмер. Челсі з Мудриком переїхав Евертон із Миколенком

Колектив Шона Дайча отримав на «Стемфорд Бридж» шість голів без відповіді

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.