Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Німеччини
| Оновлено 26 травня 2019, 11:47
4783
0

Баварія виграла Кубок Німеччини, розгромивши РБ Лейпциг

Дубль Левандовскі і гол Комана принесли мюнхенцям черговий трофей

| Оновлено 26 травня 2019, 11:47
4783
0
Баварія виграла Кубок Німеччини, розгромивши РБ Лейпциг
Twitter. Роберт Левандовскі
Мюнхенська «Баварія» виграла Кубок Німеччини в 19-й раз, розгромивши «РБ Лейпціг» з рахунком 3:0 у фінальному поєдинку, який сьогодні відбувся в Берліні.
 
Перший момент у грі виник на 10-й хвилині біля воріт мюнхенців. Після навісу зі штрафного Поульсен головою розстрілював ворота «Баварії», Нойер зреагував, а м'яч від рук голкіпера влучив у поперечину. Деякою ініціативою володіли футболісти з Лейпцига, але на 29-й хвилині м'яч побував саме в їхніх воротах. Після навісу від Алаби Левандовські з 10 метрів головою точно пробив у протихід воротареві.
 
Відкривши рахунок, мюнхенці заспокоїлися і створили ще кілька моментів біля воріт «Лейпцига». За 5 хвилин до кінця першого тайму Коман після передачі Хуммельс вийшов один на один, обіграв голкіпера і пробивав у порожні ворота, але Конате примудрився головою винести м'яч із стрічки.
 
Ральф Рангнік явно був незадоволений діями своїх підопічних, і другий тайм «червоні бики» почали дуже агресивно, намагаючись відразу взяти суперника за роги. І тут у всій красі показав себе Мануель Нойер! Коли на 48-й хвилині Форсберг вийшов один на один з голкіпером, воротар збірної Німеччини зробив неймовірний сейв, задіявши і руку, і ногу, щоб відбити обвідний удар. Твіттер «Баварії» не втримався і заслужено видав твіт з хештегом #Нойер-стіна. Через 10 хвилин, після небезпечного удару Вернера свого голкіпера підстрахували і захисники, винісши м'яч з лінії воріт.
 
Так довго тривати не могло, і «Баварія» повернула ініціативу в свої руки. Левандовські міг оформити дубль головою після навісу Гнабрі. Томас Мюллер красиво закручував м'яч здалеку в дев'ятку, але той пройшов зовсім трохи мимо.
 
На 78-й хвилині Коман зорієнтувався після відскоку в штрафній суперника, вийшов на вільний простір і з лівої ноги відправив м'яч у ворота з 10 метрів. 2:0, і справа була зроблена! Ну а довершив розгром суперника Роберт Левандовські. Обікравши Юпамекано, який вийшов на заміну, польський форвард відірвався від нього і спокійно розібрався з голкіпером, холоднокровно перекинувши через того м'яч.
 
«Баварія» зуміла покласти золоті медалі чемпіонів Німеччини в Кубок країни. 19-й трофей DFB-Pokal додався в колекцію мюнхенського клубу, причому найближчі конкуренти мають трофеїв в три рази менше («Вердер» – 6, «Шальке» і «Айнтрахт» – по 5, «Кельн», «Боруссія» Д і «Нюрнберг» – по 4 кубки). Сезон в Німеччині завершився дублем підопічних Ніко Ковача!
 
Кубок Німеччини. Фінал
 
«РБ Лейпциг» –«Баварія» – 0:3
 
  Голи: Левандовські, 29, 85, Коман, 78.
 
  Попередження: Юпамекано, 82 – Левандовські, 87.
 
«РБ Лейпциг»: Гулачі – Клостерман, Конате (Айдара, 82), Орбан (Юпамекано, 70), Клостерман – Забітцер, Адамс (Лаймер, 65), Форсберг, Кампль – Поульсен, Вернер.
 
Запас: Маого, Мукіеле, Дейме, Маттеус.
 
Головний тренер: Ральф Рангнік.
 
«Баварія»: Нойер – Кімміх, Зюле, Хуммельс, Алаба – Мартінес (Толіссо, 65), Алькантара – Гнабрі (Роббен, 73), Мюллер, Коман (Рібері, 87) – Левандовські.
 
Запас: Ульрайх, Рафінья, Боатенг, Саншеш.
 
Головний тренер: Ніко Ковач.
 
Арбітр: Тобіас Штілер.
 
Стадіон: «Олімпіаштадіон» (Берлін).
 
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Україна – лідер. Турнірні таблиці ЧЄ із socca. Зафіксовано рахунок 18:0
Інші види | 10 травня 2024, 06:15 0
Україна – лідер. Турнірні таблиці ЧЄ із socca. Зафіксовано рахунок 18:0

Хорватія відвантажила у ворота Люксембургу 18 м'ячів без відповіді

ВІДЕО. Інтер у статусі чемпіона відвантажив 5 м'ячів у ворота Фрозіноне
Футбол | 11 травня 2024, 02:23 0
ВІДЕО. Інтер у статусі чемпіона відвантажив 5 м'ячів у ворота Фрозіноне

У гостей забили: Фраттезі, Арнаутович, Бьюкенен, Лаутаро Мартінес та Тюрам

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.