Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
|
4210
2

Олександр ПЕТРАКОВ: «Ми ще не вийшли з групи»

Наставник збірної України U-20 - про перемогу над США

Олександр ПЕТРАКОВ: «Ми ще не вийшли з групи»
ffu.ua

Головний тренер збірної України U-20 Олександр Петраков прокоментував перемогу своєї команди над США (2:1) в стартовому матчі ЧС-2019:

«Всі питають, що буде далі, але ми ще не вийшли з групи. Наше головне завдання - пробитися в плей-офф, а потім вже будемо розмовляти. Будемо розбирати гру, працювати над помилками і рухатися далі.

У нас не вийшов перший тайм взагалі. У перерві поговорили з хлопцями. Вийшли на другий тайм вже в кращому стані. А в першому таймі віддали ініціативу і могли програвати 0:2 вже на 15-й хвилині.

Що говорив підопічним в перерві? Пресі цього краще не знати, ці слова не підлягають переведенню. Розмова була на підвищених тонах. На жаль, довелося розмовляти жорстко. Якщо нам з помічниками вдалося донести до хлопців ці слова, значить, ми свою роботу зробили правильно.

Чи здивувала наша тактика американців? Навряд чи. Ми вже три роки так граємо. Крім того, тренери з США також переглядали наші матчі. Зараз вже таємниці з цього не зробиш. В інтернеті є будь-яка гра. У нас тільки одна проблема - травма Віталія Миколенко, яким я не міг ризикувати. Він залишився вдома, буде відновлюватися, щоб підготуватися до матчів у національній збірній. На його місці грав Данило Безкоровайний. У нього не все виходило, але ми розберемо ще цю гру, він хлопець нормальний».

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kino
Молодці! Всі шанси є вийти з групи.
Сергей Веклич
Да, Миколенко мобільніший за Данила,відчувалась нестача швидкості нашого правого захисника.