Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
1978
0

Сергій СТАХОВСЬКИЙ: «Відразу зрозумів, що якісний теніс не покажу»

Українець розповів про старт Ролан Гаррос

Сергій СТАХОВСЬКИЙ: «Відразу зрозумів, що якісний теніс не покажу»
btu.org.ua

У понеділок український тенісист Сергій Стаховський на відмові суперника Джеймса Дакворта через травму пройшов до другого кола кваліфікації Ролан Гаррос.

«Акліматизація за часовим поясом пройшла нормально, але по координації є певні недоліки. Вчора тренування пройшли класно, я чудово себе почував. Але в день гри щось трапилося неймовірне. Можливо, вплинула нервозність. Перший гейм вийшов таким, що я відразу зрозумів - буде боротьба, але якісний теніс мені показати не вийде. В принципі, так і вийшло - зав'язалася боротьба: я зробив перший брейк і невдало відіграв таку подачу. За рахунку 3:2 я мав два брейк-бола, щоб зробити 4:2. Подаючи першу подачу, суперник під час стрибка смикнув задню поверхню стегна. Фізіо хвилин п'ять намагався його повернути в матч. На 30:40 я прийняв, і ми зіграли розіграш, який закінчився ще одним брейком. Після чого я подав першу подачу, Дакворт її повернув в корт, і пішов до сітки тиснути руку. Продовжувати поєдинок він не міг. Я, в свою чергу, тут же пішов на сусідній корт тренуватися - ще дограти годинку».

«Завтра день відпочинку. Ну як відпочинку - зрозуміло, з тренуванням, але без матчу. Постараюся подивитися гру Іллі Марченка і спробую підійти до свого двобою в кращому стані, ніж до стартового. Наступний суперник білорус Володимир Ігнатік? Ми ніколи один проти одного не грали, але тренувалися кілька разів разом. Знаю, як він грає і приблизно розумію, на що він здатний. На юніорському рівні він тут вигравав юніорський Ролан Гаррос, доходив до фіналу «Вімблдону» [в 2007 році]. Давно, але все ж показник - грати він вміє».

Для мене друге коло буде важливим, тому що вихід у фінал кваліфікації - і залишиться крок до основи», - зазначив Стаховський.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Динамо обіграло Шахтар в юнацькому класичному
Футбол | 10 травня 2024, 13:35 19
Динамо обіграло Шахтар в юнацькому класичному

Матч закінчився з рахунком 2:1 на користь киян

Космос у Леверкузені. Баєр відігрався з 0:2 і вийшов у фінал Ліги Європи
Футбол | 10 травня 2024, 00:03 39
Космос у Леверкузені. Баєр відігрався з 0:2 і вийшов у фінал Ліги Європи

«Рома» не зуміла втримати перемогу та перервати неймовірну серію німецької команди

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.