Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 травня 2019, 16:05
2802
0

Десна – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Визначальний матч за 7 місце в українській Прем'єр-Лізі

| Оновлено 21 травня 2019, 16:05
2802
0
Десна – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Ворскла
Перед очним протистояння у Чернігові суперники мають рівну кількість очок в турнірній таблиці – по 38. Тому, з огляду на те, що нижче восьмого місця вони навряд чи опустяться, маючи перевагу над найближчим «Олімпіком» в сім очок, майбутня гра буде дуже важливою і, швидше за за все, визначальною у боротьбі за 7 підсумкове місце.
 
Цікаво, що в останніх турах чемпіонату країни краще виглядає «Ворскла», яка при Віталії Косівському має вже п'ятиматчеву безпрограшну серію (2 перемоги і 3 нічиї). На фініші сезону команда явно додала, забивши в цих зустрічах дев'ять м'ячів. Новому тренерському штабу вдалося не тільки стабілізувати склад, а також психологічно реабілітувати гравців, повернути їм впевненість і надійність.
 
Ось і в попередній зустрічі з київським «Арсеналом» нарешті зумів відзначитися довгоочікуваним голом форвард полтавського клубу Юрій Коломоєць. І він, і команда були дуже раді цій події і тепер всі сподіваються на те, що Юрій продовжить забивати в подальшому, в тому числі і в поєдинку з «Десною».
 
А ось щодо чернігівських футболістів, то тут, навпаки, підопічні Олександра Рябоконя явно виглядають гірше, ніж на першому етапі турніру. Так, в чотирьох останніх іграх «Десна» зазнала трьох поразок, причому всі три від головних аутсайдерів сезону – «Арсеналу», «Чорноморця» і «Карпат». Цілком можливо, що у гравців вже немає тієї мотивації, яка була раніше і вони просто дограють чемпіонат.
 
З іншого боку, будучи дебютантами Прем'єр-Ліги, клуб з Чернігова повинен думати про те, щоб зайняти місце якомога вище в підсумковій турнірній таблиці. Тому гра з прямим конкурентом за 7 місце повинна стати для його гравців дуже важливою.
 
Якщо говорити про особисті зустрічі суперників в нинішньому сезоні, то в першому колі в Чернігові виграла «Ворскла» з рахунком 2:0, завдяки голам Владислава Кулача і В'ячеслава Шарпара. Потім в Полтаві суперники двічі зіграли внічию 0:0 і 3:3. В останній грі у господарів поля забивали Артем Габелок, В'ячеслав Шарпар (з пенальті) і Карека, а у «Десни» – Михайло Сергійчук (двічі) та Дмитро Хльобас.
 
Матч, що пройде у Чернігові, буде судити Дмитро Кутаков з Київської області. З «Ворсклою» в нинішньому сезоні він перетинався два рази (виїзна поразка полтавського клубу від «Маріуполя» 0:1 і нічия також в гостях з «Олімпіком» 1:1), а «Десна» на своєму полі при його арбітражі програла «Львову» 0:1.
 
Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ
 
Орієнтовні склади:
 
«Десна»: Євген Паст, Владислав Огиря, Андрій Гітченко, Максим Імереков, Дмитро Немчанінов, Єгор Картушов, Андрій Мостовий, Андрій Богданов, Сергій Старенький, Олександр Філіппов, Артем Фаворов
 
«Ворскла»: Aлександр Ткаченко, Ігор Пердута, Євген Мартиненко, Володимир Чеснаков, Вадим Сапай, Тодор Петрович, В'ячеслав Шарпар, Денис Васін, Олександр Скляр, Павло Ребенок, Юрій Коломоєць
 

21 травня, вівторок

«Десна» — «Ворскла»
Чернігів. Стадіон ім.Ю.Гагаріна. 17:00
ТВ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ДЕСНА – ВОРСКЛА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбитр: Дмитро Кутаков (Київська обл.)
Прогноз Sport.ua — 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.