Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 травня 2019, 20:49
4355
8

Пауло ФОНСЕКА: «Шахтар був кращою командою весь сезон»

Наставник донецького клубу святкує свій 7-й трофей і 3-е поспіль чемпіонство

| Оновлено 19 травня 2019, 20:49
4355
8
Пауло ФОНСЕКА: «Шахтар був кращою командою весь сезон»
ФК Зоря. Пауло Фонсека
Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека на післяматчевій прес-конференції після гри проти «Зорі» (1:0) поділився своїми враженнями від матчу:
 
«Якщо говорити про сьогоднішню гру, думаю, ми перемогли заслужено. «Зоря», як завжди, є дуже складним суперником. Незважаючи на те, що «Зоря» не створила багато моментів. Ми контролювали хід поєдинку. Ті моменти, які ми створили... Могли забити ще кілька голів. Ми сьогодні перемогли впевнено і дуже щасливі здобути ще один титул. Сьомий за рахунком, як я перебуваю в «Шахтарі». Всі ці титули здобуті завдяки моїм гравцям. Ті гравці, які зараз не в команді, теж внесли вклад в перемогу. Це Данченко і Ракицький. Не можу не сказати і про свій тренерський штаб та інших співробітників клубу. Всіх, хто знаходиться близько до першої команди. Ми були кращою командою, без сумніву, на протязі цього сезону. Командою, яка показувала більш якісний футбол. Тому ще один трофей в наших руках.
 
У фіналі Кубка ми грали проти «Інгульця». Прекрасно розуміємо, що той футбол, який показує «Інгулець», відрізняється від гри «Зорі». Ще до фіналу я очікував зустрічі саме з «Зорею» в фіналі Кубка. Це був би більш емоційний і цікавий фінал. Тому що з «Зорею» завжди непросто грати. В таких іграх завжди великі емоційні навантаження.
 
Поставивши Олексія Шевченка в фіналі Кубка, я вирішив дати йому певний бонус за роботу протягом сезону. Він добре працював, але не завжди грав. Андрій Пятов був травмований. Сьогодні він став у стрій і повернувся в ворота.
 
Два запорізьких гравця – Кривцов і Степаненко? Вони величезні професіонали. Віддані і проявляють максимальну самовіддачу. Ставлять інтереси клубу вище за свої особисті. Я пишаюся, що є їхнім тренером. Ісмаїлі залишив тренування. Відчув невеликий біль. Сьогодні ми ризикували, знали, що він може повернутися. Він поскаржився на біль, і ми прийняли рішення про його заміну, щоб йому не стало гірше».
Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Український воротар Баєра розповів, в чому феномен команди Хабі Алонсо
Футбол | 25 квітня 2024, 10:36 0
Український воротар Баєра розповів, в чому феномен команди Хабі Алонсо

Олександр Петренко вважає дисципліну головною запорукою успіху

Стала відома умова, за якої тренера Мудрика буде звільнено з Челсі
Футбол | 25 квітня 2024, 05:00 2
Стала відома умова, за якої тренера Мудрика буде звільнено з Челсі

Маурісіо Почеттіно має вивести «пенсіонерів» до єврокубків, інакше залишить пост коуча

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
П'ятсот Дев'ятий
Шкода, що Динамо не змогло, цьогоріч, нав'язати серйозної конкуренції Шахтарю. Шахтар вже понад 10 років (навіть у кризові моменти) показує кращу модель гри в Україні і мені, як вболівальнику Динамо, боляче сприймати факт поступового регресу результатів і якості гри улюбленої команди. Я б хотів щоб всі люди, які так чи інакше впливають на сьогодення та майбутнє київського клубу, зробили усе від себе залежне аби вивести команду на нові висоти. Щоб матчі за участі Динамо Киїа стали святом, очікування якого, мурахами бігтиме по спинах відданих вболівальників. А зараз всіх адекватних вболівальників гірників і сам Шахтар з перемогою! Ви її заслужили але не звикайте! Реванш не за горами! Я в це вірю!
З Динамо у серці!
Тільки Київ! Тільки перемога!
Константин Бельбек
при таких бабках ещё бы.
kerch30
Вам Динамо воспитало мегафорварда