Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 травня 2019, 19:23
3674
0

Олімпік – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Результат протистояння дуже важливий для обох суперників

| Оновлено 18 травня 2019, 19:23
3674
0
Олімпік – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Чорноморець

Навіть чотири очки, набрані в двох поспіль матчах (рядовий результат, але і його «Чорноморець» не добивався з літа минулого року!), особливо не вплинули на турнірну ситуацію одеситів. «Арсенал» на фініші сезону розігрався ще краще, і тому «морякам» залишається прагнути хоча б до потрапляння в плей-офф за виживання.

Хоча, в торішньому протистоянні з ФК «Полтава» одесити безславно поступилися, і тому чергові баталії з першоліговими колективами «Чорноморець» навряд чи порадують. Тим більше, пам'ятаючи про те, як ці команди проявили себе в нинішньому розіграші Кубка України. До речі, саме нинішній форвард «Олімпіка» Максим Дегтярьов тоді «поховав» «моряків». І в поточному сезоні нападник засмучував «Чорноморець» в кожній з трьох зустрічей. Ось вже, де «зручний» суперник! Шість голів забив Максим в цьому чемпіонаті, і половину з них – «Чорноморцю».

У самих же одеситів зараз є свій герой. Арні Вільхамссон, який забив два голи в Чернігові, був визнаний кращим гравцем позаминулого туру. Відзначився 25-річний ісландець і минулого тижня, забивши з «точки» «Арсеналу». А ось Володимир Аржанов, що повернувся в клуб та помітно зміцнив колектив, в майбутньому поєдинку не зіграє – дискваліфікація.

Кожна з трьох попередніх зустрічей сезону між суперниками завершилася з різними підсумками, і тим цікавіше буде спостерігати за заключною в сезоні дуеллю команд. До речі, в загальній статистиці протистояння невелика перевага на боці «Олімпіка», причому на полі донеччан після їх вимушеного переїзду «Чорноморець» не забиває вже майже чотири роки. Більш того, п'ять останніх гостьових зустрічей з «олімпійцями» (чотири – в Києві, одна – в Сумах) одесити програли з однаковим рахунком – 0:1. Взагалі, атака «моряків» і зараз їх слабке місце – проте, вісім м'ячів у трьох останніх матчах хоч трохи скрасили сумну картину.

Втім, напередодні поєдинку захисник «Олімпіка» Роман Вантух адресував супернику компліменти: «В останньому матчі з «Чорноморцем» було дуже важко, особливо в другому таймі. Вони здатні додавати по ходу гри. Мені сподобалося, як вони грають в пас». До слова, кольори донеччан, як пам'ятаємо, захищає цілий ряд колишніх одеситів, причому останнім часом їх «колонія» тільки зросла. Але історія переходів – це добре, ось тільки куди важливіше справи насущні. У минулому турі «Олімпік» з різних причин недорахувався цілого ряду «шпаг», що і вилилося в першу поразку під керівництвом Ігоря Климовського. Дискваліфіковані точно повернуться в стрій, також є надія на одужання травмованих.

Підсумовуючи все вищесказане, сформуємо для «Чорноморця» загальне завдання – зупинити «сімки» (ігровий номер Максима Дегтярьова – «77») і не дати відбутися «шістці» (програти на полі суперника в шостий раз поспіль з рахунком 0:1 буде вже занадто сумно).

Артем ЦИГАНЕНКО

Орієнтовні склади:

«Олімпік»: Кринський, Цимбалюк, Гришко, Снурніцин, Клименчук, Тейшейра, Сондей, Пасіч Г., Гай, Дегтярьов, Матар.

«Чорноморець»: Кожухар, Норенков, Грачов, Гошкодеря, Трубочкін, Бабенко, Мусолітін, Вільхамссон, Семенів, Танчик, Коваль.

18 травня, субота

«Олімпік» — «Чорноморець»
Київ. Стадіон «Динамо» ім. В.Лобановського. 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ОЛІМПІК — ЧОРНОМОРЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон)
Прогноз Sport.ua — 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ


 


 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.