Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 травня 2019, 13:58
2486
0

Ворскла – Арсенал-Київ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Останній шанс фаворита, який ще не перемагав

| Оновлено 18 травня 2019, 13:58
2486
0
Ворскла – Арсенал-Київ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Ворскла

Дуже непоганий хід в останніх турах набрали суперники. «Ворскла» не програє в чотирьох матчах поспіль, чого з командою не траплялося з вересня. Такий темп дозволив значно збільшити шанси на підсумкове сьоме місце, і якби не прикро упущена перемога над «Карпатами» – відставання від «Десни» склало б один бал. «Арсенал-Київ» і зовсім був близький до того, щоб відсвяткувати третю перемогу поспіль – «Чорноморець» вирвав нічию вже в компенсований час.

Такий стан речей обіцяє інтригуюче протистояння, хоча і попередні зустрічі опонентів вийшли дуже цікавими. Відмічаємо, що за останні два місяці команди зіграють вже в третій раз: полтавці встигли двічі з'їздити в столицю, взявши тут лише одне очко. Взагалі, «Ворскла», будучи фаворитом в кожному з поєдинків з «канонірами», у «Арсеналу» ще не вигравала. Осіння перемога 2012 року ще над попередньою структурою «Арсеналу» так і залишається останньою для полтавців – до речі, єдиний у матчі гол тоді забив Артем Громов.

Але нині у «Ворскли» вже зовсім інші герої. Так, в двох квітневих матчах поспіль забити за полтавчан зумів Артем Габелок, який, в той же час, встиг отримати і четверту в сезоні жовту картку. Гру з «Карпатами» півзахисник пропустив, але тепер вихованець «Шахтаря» знову буде в строю. Однак ще більше уваги нині прикуто до Мирослава Мазура – 20-річний захисник молдавського клубу «Сфинтул Георге» отримав виклик до національної збірної. Яке відношення це має до майбутнього матчу? В Україні Мазур встиг «засвітитися» як в «Арсеналі», так і в «Ворсклі», і саме як футболіст полтавського клубу минулої зими захисник відправився в Молдавію як орендований гравець. Так, такий виклик до головної команди країни – це на далеку перспективу, але, тим не менш, факт цікавий.

«Арсенал-Київ» делегує в національну збірну Артема Козака та Дениса Янакова. Не самі помітні постаті в складі столичної команди, але не будемо забувати, що підопічні Андрія Шевченка проведуть спільну підготовку з молодіжною збірною, і швидше це виклик з «прицілом» на потрапляння саме в «молодіжку». Руслан Ротань відгукнувся про загальний збір команд з натхненням: «Відреагував на таку ідею позитивно, адже це великий досвід і школа для футболістів нашої команди».

«Каноніри» налаштовані на виїзд до Полтави самим бойовим чином. «Ми їдемо тільки за перемогою. У нас немає іншого варіанту, і будемо робити все, щоб виграти!», - сказав Андрій Домбровський. Не можемо не погодитися, адже, незважаючи на останні успіхи, боротьба за виживання для «Арсеналу» тільки починається. Про турнірні перспективи «Ворскли» ми вже казали, але крім погоні за «Десною» полтавчанам вже час вперше обіграти суперника, в протистоянні з яким вони завжди – фаворити.

Артем ЦИГАНЕНКО

Орієнтовні склади:

«Ворскла»: Ткаченко, Саків, Чеснаков, Гіоргадзе, Сапай, Скляр, Шарпар, Ребенок, Шехіч, Петрович, Карека.

«Арсенал-Київ»: Підківка, Дубінчак, Башлай, Вакуленко, Жичіков, Домбровський, Танковський, Оріховський, Авагімян, Мезу, Калитвинцев.

18 травня, субота

«Ворскла»  «Арсенал-Київ»
Полтава. Стадіон «Ворскла» імені О.Бутовського. 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ВОРСКЛА  АРСЕНАЛ-КИЇВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Ярослав Козик (Мукачеве)
Прогноз Sport.ua — 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ


 

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 16
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

Тренер збірної України оцінив гру Луніна та чутки про перехід до Баварії
Футбол | 18 квітня 2024, 21:20 1
Тренер збірної України оцінив гру Луніна та чутки про перехід до Баварії

Рустам Худжамов висловився про останні успіхи кіпера збірної України

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.