Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
|
2176
2

ВІРТ: «Інгульцю буде важко, але він зможе попсувати нерви Шахтарю»

Колишній гравець донецького клубу висловився про прийдешнє фіналі Кубка України

ВІРТ: «Інгульцю буде важко, але він зможе попсувати нерви Шахтарю»
ФК Верес. Юрій Вірт
Колишній воротар «Шахтаря» Юрій Вірт, який грав і перемагав у фіналі Кубка України в 2001-му році, поділився думкою про майбутній вирішальний поєдинок турніру між донецьким клубом і представником Першої ліги «Інгульцем».
 
«Зрозуміло, фаворитом у фіналі є «Шахтар». Але приємно бачити команду Першої ліги, яка домоглася неймовірного успіху - виходу в фінал Кубка. До гри завжди є шанси, може вони і невеликі, але надію ніхто не відніме у «Інгульця». Мені подобається команда, і те, як працює головний тренер Сергій Лавріненко, який прищеплює своїм підопічним стиль переможця. Команда не боїться фаворитів, вона це довела в кубкових баталіях з «Карпатами» та «Зорею».
 
«Інгулець» в поєдинку проти луганчан нав'язав свою гру, звівши до мінімуму загрози власних воріт. Перемоги над командами Прем'єр-ліги не випадкові і закономірні. У складі є хлопці, які пройшли школу УПЛ, у них є досвід. Головне - не боятися грати в атакуючий футбол, коли потрібно діють агресивно з жорстким відбором м'яча. Це і приносить результати. Упевнений, що не за горами час, коли «Інгулець» зможе поборотися за вихід у Прем'єр-лігу.
 
«Шахтар» - це гранд, зрозуміло, що «Інгульцю» буде важко. Все буде залежати від перших 15-20 хвилин матчу. Головне в цей відрізок часу не пропустити гол, і тоді можна буде придбати психологічну впевненість. Тоді «Шахтар» буде поспішати, може, не все буде виходити, і з'явиться невеликий шанс. Плюс фарт і неймовірна самовіддача - запорука гідно зіграти. Але «гірники» не вийдуть розслабленими, щоб справу доводити до останніх хвилин. Моя думка: «Шахтар» переможе. Команда по класу набагато перевершує всі клуби УПЛ і до майбутнього фіналу підійде з усією серйозністю. Але попсувати нерви «Інгулець» зможе», - сказав Вірт.
 
Поєдинок фіналу Кубка України з футболу «Шахтар» — «Інгулець» відбудеться в середу, 15-го травня, о 21:00. Sport.ua проведе текстову онлайн-трансляцію матчу «Шахтар» — «Інгулець».оєдинок фіналу Кубка України з футболу «Шахтар» — «Інгулець» відбудеться в середу, 15-го травня, о 21:00. Sport.ua проведе текстову онлайн-трансляцію матчу «Шахтар» — «Інгулець».
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

44 матчі. Баєр встановив неймовірний рекорд топ-5 чемпіонатів
Футбол | 19 квітня 2024, 00:20 2
44 матчі. Баєр встановив неймовірний рекорд топ-5 чемпіонатів

Команда Хабі Алонсо знову врятувалася на останніх хвилинах

Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви
Футбол | 18 квітня 2024, 05:51 3
Лунін пояснив, чому залишився по центру під час удару Бернарду Сілви

Андрій двічі відбив пенальті та допоміг Реалу пройти Манчестер Сіті у Лізі чемпіонів

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alexey Antonenko
В крайнем случае пенальти поставят, первый раз что-ли?
shevsen
ВИРТ: «Ингульцу будет тяжело, но он сможет потрепать нервы Шахтеру»