Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 травня 2019, 23:17
3989
1

Ігор ЛЕОНОВ: «Суддя – сміливий хлопець, давно таких не бачив»

Рульовий киян вважає, що на результат матчу вплинули рішення арбітра

| Оновлено 12 травня 2019, 23:17
3989
1
Ігор ЛЕОНОВ: «Суддя – сміливий хлопець, давно таких не бачив»
ФК Арсенал Київ. Ігор Леонов
Наставник київського «Арсеналу» Ігор Леонов прокоментував нічийний поєдинок проти одеського «Чорноморця» (3:3).
 
«Не можу нічого сказати, тому що зараз у мене двоякі враження. Я думаю, глядачам гра сподобалася а для тренерів було важкувато. Я подивився епізод з пенальті на останніх хвилинах і можу сказати, що такі пенальті не призначаються. Такі пенальті можна давати по десять за матч. Я хочу подякувати своїм хлопцям, вони показали хорошу гру і билися до кінця.
 
Я вважаю, що все, що зробив суддя, буде на його совісті, але я подивився повтор, такі пенальті не даються. У нижній шістці кожна гра вирішальна. Ми знаходимося в турнірній таблиці поряд з іншими командами і кожна помилка може все змінити або в хорошу чи в погану сторону для нас. Якби виграли сьогодні, то «Чорноморцю» було б важко нам наздогнати. Інтрига в нижній шістці серйозна. Було важко виходити з останнього місця з тими очками, які у нас були, але ми це зробили і підняли інтригу в другій шістці.
 
Система VAR з одного боку може допомогти, а з іншого матч затягується довше. Сьогодні ми б грали хвилин 40 ще. Я думаю, що VAR – це добре, але навіщо тоді суддя виходить на поле. Раніше судили без VAR і ніхто не скаржився. Хороші судді були, молоді, симпатичні, бігають швидко. Рефері поруч стояв, я розумію все, кожен може припуститися помилки. Але він відразу свиснув! Я трохи в футболі, з 16-ти років. Хоча б паузу зробив! Може асистент або четвертий то підказали. Я не можу його звинувачувати, але такий пенальті на 90-й хвилині... Можу сказати одне – він сміливий хлопець, сміливий. Я таких давно не бачив!»

 

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
orest0998
А минулої гри з Карпатами?Тоді ігри не були рішающі?Гол і червона як вам,справедливо?)