Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 травня 2019, 00:11
6125
7

Пауло Фонсека: «Хачеріді переходить в Шахтар? Чую про це вперше»

В думках у наставника «гірників» – фінал Кубка України

| Оновлено 12 травня 2019, 00:11
6125
7
Пауло Фонсека: «Хачеріді переходить в Шахтар? Чую про це вперше»
ФК Шахтар Донецьк. Пауло Фонсека
Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека після матчу з «Олександрією» (2:1) поділився враженнями від гри та спростував свіжі трансферні чутки:
 
«Відмінна перемога в складному поєдинку. Грали дуже динамічно і показали себе добре. На жаль, пропустили гол зі стандарту, але в принципі «Олександрія» не створила біля наших воріт будь-якої небезпеки. Хлопці мотивовані і прекрасно себе почувають. Дуже важливо в цій частині чемпіонату бути в такому фізичному стані. Ми продовжуємо показувати атакуючий футбол, граючи в складному контексті – з командами, що повністю закриваються в обороні, коли практично немає вільних зон. У нас атакуючий футбол з відмінною динамікою, і сьогоднішня перемога повністю заслужена. Єдиний негативний аспект – пропущений гол з кутового.
 
Ми не раз проводили ротацію протягом сезону з різних мотивів. Виходили молоді хлопці: сьогодні в старті були Тете і Маркос Антоніо, пізніше з'явився Соломон. Ротація присутня. Чемпіонат ми поки ще не виграли, але близькі до цього і постараємося домогтися головної мети якомога швидше. Коли вдасться, ясна річ, ви побачите хлопців, які раніше мали не так багато ігрового часу. Хоча я абсолютно не хочу зараз про це думати. Наш наступний матч – фінал Кубка України. Тільки потім ми подумаємо про поєдинок з «Зорею».
 
У «Шахтар» переходить Хачеріді? Чесно скажу, ніколи про це не чув. Чую про це вперше. Я відразу вам скажу: у нас відмінні центральні захисники. Мною цікавиться «Рома»? Я сфокусований лише на перемогу в чемпіонаті і Кубку.
 
За той час, поки я тут, «Шахтар» показує атакуючий і дуже якісний футбол, визнаний всіма. І цей сезон не відрізняється від попереднього, не дивлячись на те, що команда переживала кілька складних моментів. Ми втратили дуже важливих футболістів, але знайшли можливість оновитися, доповнивши склад молодими хлопцями, які зараз ростуть. Думаю, наш відрив в очках не ставиться під сумнів. У нас найсильніша команда. Вона показує найякісніший і атакуючий футбол. Голи це доводять. Ми пропускаємо менше всіх: на даний момент лише 10 м'ячів за весь чемпіонат. Так що заслуга «Шахтаря» в принципі не може ставитися під сумнів. «Динамо»? Я не хочу оцінювати його сезон – це далеко не в моїй компетенції. Можу сказати, що вони залишаються сильною командою і нашим головним суперником. Але ми на даний момент сильніші».
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Зінченко доклався. Арсенал знищив Челсі з Мудриком на Емірейтс
Футбол | 23 квітня 2024, 23:59 72
Зінченко доклався. Арсенал знищив Челсі з Мудриком на Емірейтс

Команда Артети святкувала найбільшу перемогу в історії стосунків між цими колективами

Таблиця Ла Ліги після Ель Класіко, перемоги Жирони та поразки Атлетіко
Футбол | 23 квітня 2024, 12:00 0
Таблиця Ла Ліги після Ель Класіко, перемоги Жирони та поразки Атлетіко

19–22 квітня відбулися матчі 32-го туру чемпіонату Іспанії 2023/24

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Dyadya_Vova
И так было понятно, что желтая трибунка просто выдумывает себе новости.
RomarioUA
Был Фонсека менее этичным, сказал бы примерно так: "Зачем нам неуравновешенный защитник предпенсионного возраста с огромной зарплатой, которого даже ДК выперло, который даже в ПАОК на лавке сидит?"
Вячеслав Самойлов
Кто еще должен опровергнуть слухи о Хачериди, чтобы этому поверили?
RomarioUA
Ну а если с точки зрения потроллить ДК покупкой Хачериди, то тут скорее потроллят себя. Вот тогда, в 2013м это реально было бы жестко. А сейчас Хач слил сам себя и никому не интересен. Я, как болельщик ДК, буду громко ржать, если Шахтер подпишет сейчас Хачика