Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 травня 2019, 17:25
4583
7

Маріуполь обіграв Львів і вийшов на четверте місце в УПЛ

Львів'яни зазнали шостої поразки поспіль

| Оновлено 11 травня 2019, 17:25
4583
7
Маріуполь обіграв Львів і вийшов на четверте місце в УПЛ
ФК Львів
Несподівана виїзна перемога «Маріуполя» над «Зорею» повернула азовцям надію зайняти четверте місце, яке дає право зіграти в наступному сезоні в Лізі Європи. У разі перемоги над «Львовом» підопічні Бабича як мінімум до закінчення матчу «Зорі» з «Динамо» випереджали б луганчан в турнірній таблиці. Однак, і «Львів» приїхав до Маріуполя не для того, щоб програти шосту зустріч поспіль, гості були сповнені бажання перервати невдалу серію і довести, що не випадково опинилися серед кращих команд країни.
 
Початок зустрічі пройшов у рівній боротьбі, але вже після 10-ї хвилини початок простежувалась перевага господарів, які своїми активними діями і високим пресингом почали чинити тиск на оборону суперника. Львів'яни оборонялися досить впевнено і дозволяли обстрілювати свої ворота лише з дальньої дистанції.
 
В середині тайму «Маріуполь» створив перший момент біля воріт Сарнавського, коли після навісу з лівого флангу зобов'язаний був забивати Фомін, але після удару Руслана головою практично з лінії воротарського гостей виручив голкіпер. Активний у господарів був Зубков, чиї ривки по правому флангу ставили в безвихідь оборону «Львова». Кілька разів він також намагався вразити ціль дальніми ударами, але вони не несли особливої ​​небезпеки воротам впевнено грав Сарнавський.
 
Черговий спалах активності господарів ледь не призвів до забитого голу. Спочатку Зубков стрімко пройшов до лінії штрафного і зряче пробивав у нижній кут, але за гостей зіграла штанга, а вже через хвилину після подачі кутового Вісенте поклав на газон Бикова, після чого арбітр матчу Романов призначив пенальті. Однак, Фомін з 11-метрової позначки пробив невпевнено і Сарнавський відбив м'яч. Упевнені дії голкіпера додали впевненості партнерам, які в кінцівці тайму провели дві досить небезпечні атаки, але після ударів Мартана і Ліпе свою майстерність продемонстрував вже Гальчук.
 
З початку другого тайму пішов відкритий футбол практично без центру поля і здавалося, що ось-ось одна з команд повинна забити. Були небезпечні підходи до штрафної, але справа до дійсно гольових моментів не доходила. Так тривало хвилин двадцять, після чого, мабуть, в діях футболістів почала простежуватися втома. Здавалося, гості вже повністю вирівняли гру, вони дозволли собі довго володіти м'ячем в центрі поля, але помилка львів'ян в центрі поля призвела до голу в ворота Саранавского.
 
На 74-й хвилині господарі відібрали мяча недалеко від центральної лінії поля і провели класну контратаку чотири в три, Пихаленок отримав передачу на хід в штрафну і з 14 метрів пробив у нижній кут. Відповісти «Львову» вже було нічим. Гості по інерції йшли вперед, але було помітно, що вони не знають, за рахунок чого можна відігратися.
 
А вже в компенсований арбітром час «Маріуполь» вдруге в матчі забив в результаті контратаки. Відбившись після подачі кутового, господарі втрьох вийшли на двох захисників «Львова» і спокійно розіграли зайвого, Зубков після передачі Піхаленка пробивав вже по порожніх воротах.
 
Перемога дозволила «Маріуполю випередити «Зорю» на одне очко і вийти на четверте місце, після чого азовцям доведеться вболівати за «Динам », яке на своєму полі зустрічатиметься з головним конкурентом команди Бабича. Львів'яни ж зазнали шостої поразки поспіль, а незабівная серія команди перевищила вже 300 хвилин.
Українська Прем'єр-ліга. 28-й тур
 
«Маріуполь» - «Львів» - 2: 0
 
 Пихаленок (74), Зубков (92)
 
  Ігнатенко (4), Зубков (50), Мишнєв (54), Чоботенко (67), Биков (84) - Вісенте (37), Мартан (51), Бруно (84)
 
На 38-й хвилині Фомін не реалізував пенальті (воротар)
 
«Маріуполь»: Гальчук - Кирюханцев (Тищенко, 86), Чоботенко, Яворський, Биков - Ігнатенко, Мишнєв, Пихаленок, Вакула (Сікан, 69), Зубков - Фомін (Горбунов, 78)
 
«Львів»: Сарнавський - Вісенте (Парамонов, 46), Адамюк, Борзенко, Насонов, - Сабіно (Шина, 68), Мартан (Приймак, 60) - Пернамбуко, Педро, Ліпе - Бруно
 
Арбітр: Віталій Романов
 
Стадіон ім. В. С. Бойко

МАРІУПОЛЬ - ЛЬВІВ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zhyr
Знов муфлони програли. Цікаво, головний муфлон зайде в чат?
kerch30
Напевно армія вболівальників Львова поїхала в Маріуполь за перемогою. Зняли з кредітки остані 200 грн і поставили на перемогу Львова. Знову як і з Запоріжя ідуть пішки з Маріуполя.
Евгений Давиденко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
banderlog78
Звільнили нормального тренера тепер програють всім підряд. Відбивають витрати за 1 коло ?