Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
5608
7

Маріуполь – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Як на останній бій – гра за дев'ять очок

Маріуполь – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Львів

Другий етап чемпіонату суперники почали при рівності очок і з великими планами на вирішальний відрізок сезону. Але якщо приазовці зі своїми завданнями справляються хоча б частково, то львів'яни останній місяць відверто провалили. П'ять поразок у п'яти матчах залишили лише теоретичні шанси піднятися вище шостого місця. Власне, поразка в Маріуполі вже остаточно поставить хрест на такій цілі.

Втім, оцінювати чемпіонат для ФК «Львів» можна двояко. Те, що команда, яка виникла фактично з нізвідки, виявилася в шістці кращих в країні – справжній успіх. І «апетит», що розгулявся в ході сезону, дозволив задуматися навіть про єврокубки, але з цим не склалося. Удвічі прикро, що в критичний момент клуб пішов за стандартною для українського футболу схемою з рокіровками на тренерському містку, що не тільки не поліпшило ситуацію, а, скоріше, навіть погіршило.

Ось і доводиться ставитися до кожного матчу як до останнього – можливості для осічок вже вичерпані. «Так, матч з «Маріуполем» - вкрай важливий, враховуючи, що це протистояння турнірних сусідів. Але, в такий призмі я б розглядав всі ігри, які нам залишилося провести в чемпіонаті», – розповів перед виїздом Бруно, визнаний уболівальниками команди кращим у квітні.

У стані приазовців схожі настрої, адже «Маріуполь» цілком може потіснити «Зорю» з четвертого рядка. Але для цього також потрібно систематично брати «свої» очки, і календар другого кола підопічним Олександра Бабича благоволить. «Для нас ФК «Львів» – принциповий суперник, тому готуємося до важливої і складної гри. Ми повинні викластися на максимум, щоб домогтися позитивного результату, а далі подивимося. У нас є шанс поборотися за четверте місце, і ми будемо за нього чіплятися до останнього», – поділився амбітними планами Руслан Фомін, який відзначив довгоочікуване повернення після травми переможним голом у ворота «Зорі».

Львівський колектив, враховуючи віддаленість від дислокацій «Шахтаря» та «Маріуполя», прийняв рішення поєднати два виїзди, після закінчення останнього матчу залишившись в Харкові. Підопічні Богдана Блавацького провели тренування, отримали відновлювальні процедури і вирушили в наступний пункт призначення. «Знаємо, як потужно грає «Маріуполь»: вони мають дуже хорошу лінію атаки, ще й відновився від травми Фомін. Це буде, мабуть, гра не за 6, а за всі 9 очок. Наша серія поразок затягнулася, і пора виходити з цього крутого піке», – додав компліментів супернику наставник львів'ян.

Цікаво, що при всій успішності, маріупольці в домашніх стінах не перемагають з лютого. Більше того, в цих матчах приазовська команда навіть не забиває! У той же час, «Львів» чотири свої останні перемоги святкував саме у гостях – правда, було це ще на першому етапі. В очних зустрічах суперників відзначаємо результативність – двічі по 2:2 та перемога «Маріуполя» у Львові – 3:2.

Артем ЦИГАНЕНКО

Орієнтовні склади:

ФК «Маріуполь»: Гальчук, Биков, Яворський, Чоботенко, Кирюханцев, Мишньов, Ігнатенко, Чурко, Пихальонок, Зубков, Фомін.

ФК «Львів»: Сарнавський, Воронін, Борзенко, Адамюк, Вісенте, Мартан, Сабіно, Ліпе, Альваро, Педро, Бруно.

11 травня, субота

«Маріуполь» — «Львів»
Маріуполь. Стадіон імені В.Бойка. 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
МАРІУПОЛЬ – ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Віталій Романов (Дніпро)
Прогноз Sport.ua — 1:1
СДЕЛАТЬ СТАВКУ


 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Вадим Максимов
Львів зі своїми бразилами з чемпіонатів штату та районів зовсім не радує
5 поразок підряд після розподілу в першу шістку. 4 - 8 різниця мячів без урахування 5:0 від шахти, з ними в взагалі 4-13
Ростик Карпа
Останній шанс для Львова, 1-2
ingvar1305
1-3 ФК Львів...
Surkisfuilo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил