Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 09 травня 2019, 09:44
2375
1

Вадим ЄВТУШЕНКО: «Аякс надламався після другого голу»

Спеціаліст підвів підсумки матчу-відповіді півфіналу Ліги чемпіонів

| Оновлено 09 травня 2019, 09:44
2375
1
Вадим ЄВТУШЕНКО: «Аякс надламався після другого голу»
ФК Динамо Київ. Вадим Євтушенко
Відомий український тренер Вадим Євтушенко прокоментував перемогу «Тоттенхема» над «Аяксом» (3:2) у матчі-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів.
 
«Обидві команди шукали шанси біля воріт. «Аякс» першим відкрив рахунок, потім розвинув свою перевагу. Здавалося, у голландців все під контролем. Але британці не здавалися. Можливо, Аякс в якийсь фазі гри трохи заспокоївся, і «Тоттенхем» тут же реалізував свій шанс. Як і в матчі «Ліверпуля» з «Барселоною», перший гол «Тоттенхема» допоміг йому підбадьоритися і повірити в свій шанс. «Аякс», навпаки, отримав психологічний надлом. Англійці цим скористалися і тут же забили другий гол, потім третій. Це було неймовірно.
 
Окремо варто відзначити команду Почеттіно. Після першого тайму і 0:2 особливих передумов до того, за рахунок чого британці можуть переламати хід гри і створити проблеми «Аяксу», не було. У другому таймі «Тоттенхем» перетворився і після першого гола англійці підбадьорилися і повірили в свій шанс. Особливо заслуговує на похвалу Лукас Моура, який неймовірним чином реалізував свої моменти і блискуче зіграв на вістрі атаки. «Аякс», мені здається, надламався після другого пропущеного гола, оскільки м'яч вийшов образливим, коли воротар із захисником просто не зуміли розібратися один з одним. Хоча потім у «Аякса» теж була можливість забити гол. «Тоттенхем» теж проводить неймовірний сезон, витягнувши щасливий квиток. Спочатку у «шпор» була ситуація з «Манчестер Сіті», коли рефері не зарахував гол в їх ворота на останній хвилині, і ось тепер англійці забили переможний гол за три секунди до фінального свистка», — зазначив Євтушенко.
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Жаль Аякс, но эти симпатичные ребята, которым многие пророчили финал ЛЧ, наверное, пока еще не готовы занять место Реала или Барселоны. Вести 2:0 и так невнятно закончить игру, это надо еще суметь так сделать... Значит - еще не время.