Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 08 травня 2019, 01:47
13070
5

КЛОПП: «У футболі реально вибратися навіть із безвиході»

Головний тренер «Ліверпуля» – про вихід у фінал Ліги чемпіонів

| Оновлено 08 травня 2019, 01:47
13070
5
КЛОПП: «У футболі реально вибратися навіть із безвиході»
ФК Ліверпуль. Юрген Клопп
Наставник «Ліверпуля» Юрген Клопп прокоментував розгромну перемогу над «Барселоною» (4:0) в матчі-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів, завдяки якій англійський клуб вийшов у фінал турніру. Нагадаємо, в першому матчі «Ліверпуль» зазнав поразки з рахунком 0:3.
 
«Володіючи м'ячем, ми повинні були діяти холоднокровно і одночасно авантюрно. Всі стандартні ходи «Барселона» читала дуже добре. Треба бути непередбачуваним - це легко вимагати, але важко виконати. Я не бачив кутового. Вудберн повернувся до мене і запитав: «Що сталося?»
 
Це було поєднання таланту і неймовірного бажання, якого я не бачив раніше. У таких матчах ти повинен бути по-справжньому впевнений. Орігі і Шак грали не так часто, не відчували ігрового ритму і всіх цих речей. Така гра дуже важлива для них і для всієї команди. Це свідчить, що в футболі все можливо. Реально вибратися навіть із безвиході.
 
Просто виграти - вже було важко, а виграти і не пропустити ... Не знаю, як нам це вдалося. Я не англієць, так що краще слів я не знайду, це було чудово. Джеймс Мілнер після матчу плакав на полі, це означає для нас дуже багато, для всіх нас. Це найкраще, що є у футболі. У світі відбувається чимало речей, але ця атмосфера - дуже особлива.
 
Наш воротар зробив всі ці сейви - він дуже сильний. Є голкіпери, які грають більш ефектно, але він завжди викидався на м'яч. Не знаю, як у нього це виходить», - сказав Клопп.
Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sanitarium
Браво, маэстро! Я болельщик Барселоны, надеюсь, руководство Барселоны начнёт понимать, как нужно тренировать топ-клубы! Ливерпулю победы в ЛЧ!
Дима Чуйко
После таких матчей понимаешь за что ты влюблен в эту игру. В этом матче весь Ливерпуль был на высоте, и тренер в том числе. Огромное спасибо за такие эмоции. Отдельно хочу отметить судью, его работа в очередной раз заслуживает увожения.
Kevko
Клопп и команда - выдающаяся работа!
romanaum
Дякую Клопп за ці емоції , за великі перемоги, за чудовий сезон
vitaha33
Я ніколи не вболівав за Борусію і Лівер, але дивлячись на гру команд Клопа, самовільно починаєш вболівати за них, бо це дуже яскравий футбол, це не гра Моуріньйо, від якої хочеться блювати. Як на мене, Клоп найкращий тренер у світі, навіть краще Пепа, який тренірує топи. А Клоп робить команди топами