Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
8953
8

Віктор ВАЦКО: «Не можна сказати, що в проблемах Динамо винен Суркіс»

Фахівець вважає, що проблема комплексна

Віктор ВАЦКО: «Не можна сказати, що в проблемах Динамо винен Суркіс»
ТК Футбол. Віктор Вацко
Відомий український коментатор Віктор Вацко докладно висловився про ігрові проблеми «Динамо».
 
«Я не скажу, що «Динамо» грало експериментальним складом. «Динамо» могло собі дозволити взимку купити форварда Сітало? Але чомусь не купили. Де Пена - нападник, який першу гру видав на емоціях, другу - так собі, а сьогодні його немає. Відсутня людина.
 
Я вважаю категорично неправильним вимагати від молодих футболістів. Я хочу запитати: чи є лідери «Динамо»? Хто вони? Буяльський і Андрієвський? Хто забезпечує ритм і динаміку атак? З кого питати? З Цітаїшвілі?
 
Я вважаю, що проблема «Динамо» комплексна. І починати, звичайно, потрібно з президента клубу. Не знаю, чи можна говорити, що є у Хацкевича підбір виконавців, які пройшли сильну школу? Можна говорити, що ось, «Аякс» же грає в Європі молодими футболістами? Там є лідери. Але знову ж таки: молоді футболісти не стабільні. Я не буду критикувати Циганкова, тому що він на своїх молодих плечах тягне «Динамо» весь сезон. Він найрезультативніший і більше всіх забиває.
 
Був Вербіч - якщо його немає, то опція Хацкевича пропала. Немає Соля, немає Бєсєдіна, немає нападників. Не розумію, чому грає де Пена, але не грає Супряга, за якого заплатили 6 мільйонів, якщо вірити чуткам? А це великі гроші для «Динамо» сьогодні. Віддати за нападника, який не грає. Щось не те в консерваторії.
 
Не можна сказати однозначно, що винен Ігор Суркіс. Тому що є зона відповідальності головного тренера. І за гру, і за тактику. Не можна сказати, що винен Хацкевич, тому що він має те, що має. Питання є і до президента, і до головного тренера. Однозначно можна сказати одне: та ситуація, яка на сьогодні є, точно не влаштовує вболівальників «Динамо». Третю гру поспіль в атаці Динамо нічого не створює. Немає старань, немає ротації», - сказав Вацко.
 
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

З ким зіграє Лунін? Визначено другу півфінальну пару Ліги чемпіонів
Футбол | 18 квітня 2024, 06:30 16
З ким зіграє Лунін? Визначено другу півфінальну пару Ліги чемпіонів

У півфіналах ЛЧ зустрінуться: Боруссія Д – ПСЖ, Баварія – Реал

Олімпіакос пройшов Фенербахче по пенальті у чвертьфіналі Ліги конференцій
Футбол | 19 квітня 2024, 00:59 0
Олімпіакос пройшов Фенербахче по пенальті у чвертьфіналі Ліги конференцій

У півфіналі грецький клуб зіграє проти англійської Астон Вілли

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Юрий Карпенко
Наверное болельщики виноваты много требуют
nabooo
Хацкевич недовиноват. Сурок недовиноват. В результате и имеем групповую безответственность. Только вот тренера-то президент назначает. И не увольняет тоже он. Может, все-таки с головы селедочка гниет?
Ossa8860
Суркис не виноват? Бред. Ему родич поручил клуб, а "золотого запасу" для этого не хватает (или уходит на что-то другое).
Andre066
Еще бы сказал нет денег. В Аяксе нет опытных? Хунтелар и Де Йонг опыта хватает на все Динамо. Был бы один два деда, толк бы был. Славу богу хачариди сдыхались,еще бы гармаша сплавить.
Surkisfuilo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Kevko
Вацко - это не эксперт. Это человек, который получает зарплату в Шахтере, но при этом не хочет обострять отношения с Динамо. Поэтому все время маневрирует, на полутонах, на полуакцентах... Кому это интересно и что здесь осталось от объективности в журналистике?