Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 травня 2019, 19:52
16781
54

Динамо на НСК Олімпійський не змогло обіграти Олександрію

Олександрійці відстояли нічию та наблизилися до завоювання «бронзових» медалей

| Оновлено 04 травня 2019, 19:52
16781
54
Динамо на НСК Олімпійський не змогло обіграти Олександрію
ФК Динамо Київ

Останнім часом тренерський штаб Олександра Хацкевича не може виставити оптимальний склад своєї команди через травми і дискваліфікації. Ось і на цей раз, «біло-сині» втратили Бурду та Кендзьору, які отримали червоні картки у Львові. І якщо вихід Артема Шабанова в центрі захисту виглядав безальтернативним, то по позиції на правому фланзі оборони були варіанти. У підсумку, це місце зайняв молодий Микита Кравченко. Сюрпризом стала поява на вістрі атаки уругвайця Карлоса Де Пени.

Поєдинок несподівано почався з активних атак гостей, доставляв чимало проблем суперникам швидкісними забігами на лівому фланзі Андрій Цуріков. Саме крайній захисник «Олександрії» взяв безпосередню участь в результативній атаці своєї команди вже на 8-й хвилині зустрічі. Після передачі Цурікова м'яч опинився у Сітала в куті штрафної, пішов простріл, і за допомогою рикошету м'яч відскочив до Лучкевича, який завдав точного удару.

Такий приголомшуючий розвиток подій змусив киян відразу збільшити тиск на штрафну олександрійців. Але зі створенням гольових можливостей у «біло-синіх» виникали складності. До перерви згадуються тільки два епізоди біля воріт Юрія Паньківа, які могли завершитися неприємностями для гостей. Кравченко з правого флангу вирізав м'яч у штрафну, і Шепелев з хорошої позиції не влучив у ворота. Наступний момент киянами був створений в компенсований до першого тайму час, коли Паньків в стрибку відбив м'яч після удару Кравченка.

«Містяни» не грали на утримання мінімальної переваги, а періодично проводили гострі контрвипади. В одному з них Сітало з хорошої позиції не зумів влучити в ціль. Зіпсували настрій шанувальникам «Олександрії» пошкодження Ковальця і ​​Цурікова, які змусили тренерський штаб гостей проводити заміни вже в першій половині гри. Ще одна подібна неприємність сталася на початку другого тайму: зустріч не зміг продовжити Шендрик.

Ледь не зрівняли рахунок кияни відразу після перерви. Шапаренко, який з
'явився на полі, з лінії штрафної пробив у хрестовину воріт. Втім, подальшого штурму воріт олександрійців не було. Кияни володіли територіальною перевагою, а загроз у володіннях гостей не виникало.

Ва-банк тренерський штаб «Динамо» вирішив йти вже на 60-й хвилині. Замість Шепелєва на поле вийшов Русін, який вже через кілька хвилин став автором результативного удару. Після передачі на хід від Циганкова молодий форвард увірвався в штрафну і точно пробив у дальній кут.

З наближенням кінцівки поєдинку «містяни» почали все більше притискатися до своєї штрафної. А «біло-сині» довгими розіграшами м'яча шукали вільні зони біля штрафного майданчика суперників. Вирвати для своєї команди перемогу міг Андрієвський, який головою не влучив по м'ячу після навісу Кравченка. Останні хвилини зустрічі проходили при постійних атаках футболістів «Динамо», але гостям вдалося втримати нічийний результат.

Втративши очки, кияни вже навряд чи зможуть наздогнати донецький «Шахтар», який лідирує в турнірній таблиці. «Олександрія» ж до десяти очок збільшила відрив від четвертого місця і стала ще ближче до завоювання «бронзових» медалей.


Українська Прем'єр-ліга. 27-й тур.

«Динамо» - «Олександрія» - 1:1


Назарій Русин (65) - Валерій Лучкевич (8)

Микита Кравченко (45) - Владислав Бабогло (36), Дмитро Гречишкін (89)

«Динамо»: Георгій Бущан - Віталій Миколенко, Тамаш Кадар, Артем Шабанов, Микита Кравченко (Євген Ісаєнко, 88) - Володимир Шепелєв (Назарій Русін, 60), Олександр Андрієвський - Георгій Цітаішвілі (Микола Шапаренко, 46), Віталій Буяльський, Віктор Циганков - Карлос Де Пена

«Олександрія»: Юрій Паньків - Павло Пашаєв, Владислав Бабогло, Антон Шендрик (Денис Дедечко, 54), Андрій Цуріков (Кирило Ковалець, 32) - Андрій Запорожан, Євген Банада - Максим Задерака, Артем Полярус, Валерій Лучкевич (Дмитро Гречишкін, 26 ) - Артем Сітало

Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)

НСК «Олімпійський» (Київ)

ДИНАМО - ОЛЕКСАНДРІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 35
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Коментарі 54
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Дима Чуйко
И я искренне рад что Аякс показал в этом году что такое молодёжь, у нас это группа инвалидов по другому эту молодёжь я назвать не могу, и не стоит нас кормить надеждами, у этой команды будущего 0
Сергей Двореченец
Дінамо грає слабенько. Александрія сьогодні ні в чому не поступалася Дінамо. Тактично Хацкевіч не може грати першим номером. Тактика чекання на помілки суперників не працює вже навіть у грі з Шахтарем. А їншої не має. Молоді гравці це добре, але тільки якщо їх продавати до грандів за великі кошти, але, дивним чином, продає гравців саме Шахтар. Ну висновкі усі самі зрозуміють.
Александр B
Две равные команды, результат закономерен!!! Шахтер снова Чемпион
anachar
Да, к сожалению Динамо никакое! Вернее твердый середняк. Увы-это печальные реалии!
D.Lanskoy
Ха-ха-ха, круто Динамо за чемпионство борется! Надо Хацкевича ещё на один год оставить, чтобы ещё больше закрутить интригу в турнирной таблице!
Дима Чуйко
Очередной год деградации команды подходит к концу, результат виден. С каждым годом количество людей которое ходит на стадион, смотрит эту команду по тв все меньше и меньше. Так держать. Суркис, вы на правильном пути
Сергей
Суркиса устраивает Хац, ибо если сменить последнего на нормального тренера, тут же потребуется усиливать состав, делать точечные покупки. А Суркис в данный момент однозначно не будет приобретать зарубежных игроков. В Динамо режим жесткой экономии финансов и кроме того Суркис решил делать ставку на молодых игроков из академии. Качественных игроков академия в данный момент не выпускает. Есть игроки среднего уровня как для чемпионата Украины, но на международной арене этот молодой состав выносят вперед ногами. Поэтому пока Хац будет тренером, ничего Динамо не светит. А Хац будет очень долго
anatolijmakhanets
В этом сезоне можно сказать. Уже отмучились...
Олександр Жарчинський
молодь Аякса і молодь Динамо...різниця? напевне рівень кваліфікації тренера не відповідає вимогам сучасного футболу.для ЧУ так...але що далі??? молодь зупиняється у своєму розвитку.деградує... і ще - з гравцями рівня Андрієвського у складі Динамо нічого не виграє ніколи.(і не розумію чому Чече не підійшов.чи можливо Хацкевич працює тільки з слухняними роботами...)
Vyaches Samojlov
Ну, хоть отыграться сумело.
Заря вон - и отыграться не смогла сегодня...
Kevko
Динамо в сегодняшнем составе ни в чем не превосходило Александрию. Деградация команды очевидна
plovzila
дЫнамо выборов ничью упрочило свои шансы в борьбе за бронзу
Владимир Ключка
гриша суркис.. забери у брата команду... сделай чтонибудь пока динамо полностью не угробили..это стыдоба.... позор....
Дима Семещенко
Слава богу несмотрел матч.,когда узнал состав то понял что не сулит нечего хорошего! (( Сколько же фанам можно терпеть это недоразумение. Достал сука уже, бесит!!!!!!
RomarioUA
Заголовок такой - Александрия отстояла ничью.... Вообще-то они первые забили. И, учитывая бестолковость динамовских атак, скорее Александрия упустила победу, чем отстояла ничью.
А молодежи динамовской тренера надо нормального
Vyaches Samojlov
Борьба за 1, 2, 3 места, скорее всего закончена (если, конечно сегодня Шахтер не напорет и не потеряет очки, что вряд ли).
А вот борьба за 4-5 места Зари и Мариуполя - похоже будет основной интригой второй половины второго этапа розыгрыша ЧУ).
Фейсел
По_моему игроки динамо злые сами на себя! Ребятюги-Менше злости!!!Больше отдачи и понимания!!!Хацкевича увольнять однозначно)))
Surkisfuilo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Pavel1887
Почему-то больше ожидал осечку шахтёра. А так интрига мертва.
Vyaches Samojlov
Там Циташвили жаловался, что не мог набрать хорошую скорость. Может, виновата поганая нефть от соседей?