Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
7976
6

Динамо – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Чи зупинять олександрійці безпрограшний домашній хід киян?

Динамо – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Динамо Київ

Досить непростим випробуванням став минулий тур для команд, які зійдуться суботнім вечором в Києві. Динамівці виявилися сильнішими за «Львів», але ціна за перемогу була заплачена досить відчутна: видалення Микити Бурди і Томаша Кендзьори (до речі, вже другі в чемпіонатах України для обох футболістів) залишать їх за бортом поєдинку з «Олександрією», додавши і без того чималих клопотів в кадровому резерві команди. За запевненням коуча «Динамо», на матч з «Олександрією» в воротах з'явиться Денис Бойко, який вже одужав, тоді як за багатьма з решти позицій питання може бути відкритим. Втім, статус і нинішнє становище майбутнього суперника недвозначно натякають на те, що навіть при наявних кадрових проблемах, склад «Динамо» буде максимально наближений до бойового.

Що до підопічних Володимира Шарана, то в минулому турі вони і зовсім не взяли очок. Чи то мотивація «Зорі» виявилася вагомішою, чи то свою роль зіграли тактичні тонкощі, які після поразки визнав і сам наставник команди, назвавши цей матч «самим провальним за всі 26 турів». За словами Володимира Шарана, жоден з тих футболістів, яким в силу недостатньої практики, але достатнього бажання грати довелося в цей день вийти на поле, не діяв так, як того хотілося б тренерському штабу. Звідси можна зробити логічний висновок, що на гру з «Динамо» стартовий склад може зазнати значних змін.

Підопічним Олександра Хацкевича, напевно, варто тримати в голові і той факт, що з трьох останніх поєдинків між цими командами, в двох «Динамо» не вдалося обіграти колектив з Кіровоградщини. Більше того, 25 листопада минулого року на КСК «Ніка» була зафіксована перша в історії чемпіонатів України перемога «Олександрії» над «Динамо» - 2:1. Єдиний в тій зустрічі гол у столичної команди забив Беньямін Вербич, який нині перебуває в лазареті - днями з'явився і зовсім невтішний прогноз про ймовірність того, що футболіст може пропустити залишок поточного сезону.

В продовження теми статистики не можна не відзначити і ще одну закономірність, яка говорить, що три попередніх домашніх зустрічі «біло-синіх» з «Олександрією» завершилися «сухими» перемогами динамівців. Не так-то просто гостям буде розкрити надійну оборону київської команди. В останній раз в рамках Прем'єр-ліги «Динамо» пропускало на домашньому стадіоні ще 28 жовтня минулого року від «Львова» - 0:1. З того моменту різниця м'ячів в п'яти проведених поєдинках становить вражаючі 15:0.

Як би там не було, але навіть при таких солідних цифрах до Києва «Олександрія» приїде сповнена бажанням взяти очки, адже якщо обставини складуться невдало, дев'ять очок відриву від «Зорі» можуть перетворитися в шість. А це - вже серйозний привід побоюватися за наявний поки гандикап. Словом, без боротьби на «Олімпійському» в цю суботу напевно не обійдеться!

Артем ЦИГАНЕНКО

Орієнтовні склади:

«Динамо»: Бойко, Миколенко, Кадар, Шабанов, Сидорчук, Андрієвський, Шепелев, Буяльський, Де Піна, Русин, Циганков.

ФК «Олександрія»: Паньків, Цуріков, Шендрик, Бабогло, Пашаєв, Полярус, Гречишкін, Банада, Лучкевич, Ковалець, Сітало.

4 травня, субота

«Динамо» — «Олександрія»
Киев. НСК «Олимпийский». 17:00
ТВ-трансляция на телеканале «2+2»
ДИНАМО – АЛЕКСАНДРИЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА
 Арбитр: Максим Козыряцкий (Запорожье)
Прогноз Sport.ua — 2:1
СДЕЛАТЬ СТАВКУ


 

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті обрав роль для Луніна на наступний сезон після матчу Євро
Футбол | 23 червня 2024, 19:51 9
Анчелотті обрав роль для Луніна на наступний сезон після матчу Євро

Тренер вважає, що українцю поки зарано довіряти роль «першого номера» у команді

Стало відомо, хто може замінити Дніпро-1 в УПЛ
Футбол | 23 червня 2024, 18:12 12
Стало відомо, хто може замінити Дніпро-1 в УПЛ

Найімовірніше, у вищому дивізіоні залишиться «Минай»

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сергей
з дитинства болію за Олександрію, вірніше тоді клуб називався Поліграфтехніка. Нехай переможе Олександрія!
0-2
Ukraine
Тільки Олександрія, тільки Перемога!
Я думвю можна виносити 0:5 в одну калітеу