Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
3892
1

Олег САЛЕНКО: «Хацкевичу потрібно посилити дисципліну в Динамо»

Колишній нападаник київського клубу прокоментував гру команди

Олег САЛЕНКО: «Хацкевичу потрібно посилити дисципліну в Динамо»
ФК Динамо Київ. Олег Саленко
Колишній форвард «Динамо» і збірної України з футболу Олег Саленко висловився про матч київської команди з «Олександрією» (1:1) в рамках 27-го туру Прем'єр-ліги.
 
«Динамо» програло боротьбу за чемпіонство. Матч з «Олександрією», в якому кияни не змогли перемогти, вважаю, поставив крапку в суперечці біло-синіх з «Шахтарем».
 
У команді дуже мало футболістів, які можуть взяти ініціативу на себе, більшість намагається позбутися від м'яча. До того ж Олександру Хацкевичу потрібно посилити дисципліну, і якщо хтось не відпрацьовує - штрафувати. Наприклад, в матчі з «Олександрією» я не побачив у «динамівців» особливого завзяття до перемоги.
 
Киянам потрібно готуватися до відбірних матчів Ліги чемпіонів, думати, як посилити атакуючу лінію. Не личить такій команді залишатися без кваліфікованого нападника. Що найприкріше, так це те, що я поки не бачу і гідної зміни серед молоді», - сказав Саленко.
 
Відзначимо, що після 27-го туру «Динамо» на 9 очок відстає від лідируючого в турнірній таблиці «Шахтаря».
 
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sinoga
Хоть один бывший динамовец сказал правду, нету ни президента,ни тренера,ни играков,а значит и нету будущего.К сожелению такие сейчас реалити в когда-то славном Динамо. Пришол Игорёк,и динамо пишется с маленькой буквы, короче уграл он команду! Может Олег сказал не так,но я понял так как написал.