Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 06 травня 2019, 12:09
26430
19

Сергій РЕБРОВ: «Рішення Петряка поранило мене особисто»

Головний тренер «Ференцвароша» - про гучний перехід Івана Петряка в «МОЛ Віді»

| Оновлено 06 травня 2019, 12:09
26430
19
Сергій РЕБРОВ: «Рішення Петряка поранило мене особисто»
fradi.hu. Іван Петряк
Український наставник «Ференцвароша» Сергій Ребров прокоментував рішення півзахисника команди Івана Петряка, що грав в клубі на умовах оренди з «Шахтаря», в наступному сезоні перейти в ряди найлютішого ворога «зелених орлів» - «МОЛ Віді».
 
«Те, що сталося, було рішенням гравця. Клуб зробив все, що міг. «Ференцварош» направляв пропозицію «Шахтарю», який був задоволений умовами. Але Петряк вирішив перейти в «МОЛ Віді». Яка мотивація у нього була для цього вчинку, знає тільки він сам. Знаю, що українська преса написала багато всього - нібито «Ференцварош» не зміг утримати Петряка. Але це не так».
 
«Я особисто був у Києві і спілкувався з керівництвом «Шахтаря». Я спілкувався з Петряком, але його агенти за спиною «Ференцвароша» і футболіста підготували контракт з «МОЛ Віді». Це було недобре, але таке рішення Івана. Час покаже, чи було це хороше рішення».
 
«Звичайно, рішення Петряка поранило мене особисто. Ми говоримо про українського гравця, з яким я розмовляв щодня. Але є люди у футболі, які вбивають в голови гравців певні речі. Іван порядний, чесний хлопець, і я не думаю, що він прийняв це рішення сам. Можливо, він би міг ще щось зробити, але немає сенсу зараз говорити про це. Ми домовилися з «Шахтарем», але не домовилися з Петряком з приводу його зарплати. Він хотів більшого, йшли переговори. Про те, що сталося потім він не сказав мені особисто. «Ференцварош» зробив все можливе», - розповів Ребров.
 
Раніше спортивний директор «Ференцвароша» Тамаш Хайнал заявив, що Петряк керувався фінансовим мотивом при переході в «МОЛ Віді».
Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ман Сіті – Реал – 1:1 (пен 4:5). Лунін виграв серію пенальті. Відеоогляд
Футбол | 18 квітня 2024, 01:40 8
Ман Сіті – Реал – 1:1 (пен 4:5). Лунін виграв серію пенальті. Відеоогляд

Дивіться найцікавіші моменти матчу-відповіді головного єврокубка

Ледь не перемудрували. Шахтар урятував перемогу над Зорею
Футбол | 18 квітня 2024, 17:31 159
Ледь не перемудрували. Шахтар урятував перемогу над Зорею

Команда Пушича примудрилась пропустити за переваги за кількістю гравців, але вчасно схаменулась

Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kevko
Реброва понять можно. И в принципе прояснил ситуацию. Петряк же сделал свой выбор, и это его право
Comrade Me
Для полноты картины не хватает конкретных цифр.
Если выяснится, что Мол предложил ему зарплату в 5 раз больше, какие могут быть претензии?
Типа многие тут бы отказались?
КуцТВ
Бурбас в тему написал
"Від літа Петряк повноцінний гравець найбагатшого клубу Угорщини Віді. А Ференц сам винен, що його впустив. За рік жодної пропозиції Шахтарю щодо викупу. Взимку на позицію українця навіщось узяли трьох. Навіть у сумі вони не змогли перевершити гравця, що за час оренди став лідером"
vit-2
Про що тут говорити: арендований на 1 сезон гравець змінив команду. До чого тут Мораєш, чи Фігу, ті роками виступали за свій клуб Не потрібно роздувати з мухи слона.
Fangold
Дожили, обсуждаем чемпионат Венгрии ...
brutal2015
Суперфутболист перешёл из одного великого клуба в другой,величайший клуб за немыслимые деньги, с невиданной зарплатой.И сверсупертренер горюет об этом.Sport.ua совсем писать не о чем, если ставит эту новость в заголовок сайта.
aksel88
Вспоминаю юность. Короче мы как то играли площадка против площадки. Ну ясно что со своего угла всех пацанов я знал а с другого - никого. Нас пришло 13 их 9 ть. Ну мне говорят: "ты пришел позже всех - переходи(играл я хорошо, просто пришел в последний момент). Я понимал, если не перейду будут пару часов спорить и футбола никакого не будет. Я быстренько перебежал. В итоге мы выиграли с незнакомыми пацанами. А свои на меня обиделись, мол легко перебежал и т.д. Главное футбол, поливать желчью из-за этого что просто хотел побыстрее играть, не важно за кого, - не нужно. Благо пацаны меня поняли тогда
Oleksandr Kelym
Судячи, як ФЕРЕНЦВАРОШ лупе МОН-ВІДІ стає ясно, яка команда сильніша: Петряк вибрав слабшу, бо плате більше...
Відомі приклади, коли класні футболісти переходять у сильніші команди із втратою у зарплаті бо розумізують, що граючи у сильнішій команді ти вдосконалюєшся і інвестуєш у своє майбутнє - але то у сильних європейських чемпіонатах!
Vgfxdr Jgvv
А сам бы сидел в условной шахте когда предлагают контракт $ + в ДК? Сравнение может и не особо корректное, но суть та же
Vgfxdr Jgvv
А сам бы сидел в условной шахте когда предлагают контракт $ + в ДК? Сравнение может и не особо корректное, но суть та же
И Шевченко
Вы просто не в курсе ,его ПЫТАЛИ!!!
ShakhtarUberAlles
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Geniyfootball1985
Футболисты как проститутки,где больше платят, туда и бегут!и это нормальная практика,так что Ваню осуждать бессмысленно!ему семью кормить надо!
Dragon9
Завжди казав шо петряк не щира людина. От вам.
DIiMax2
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Леонід Леонідович
Петряк и Мораес га@доны,и не потому что перешли в стан"злейшего врага " а потому что сделали это подло,Сказали бы честно веду переговоры ухожу да разговоров тоже было,а так просто га.....ны,