Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:41
2831
0

UFC. Ел Яквінта – Дональд Серроне. Прогноз і анонс на бій

Турнір UFC Fight Night 151 відбудеться в Оттаві в ніч на неділю

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:41
2831
0
UFC. Ел Яквінта – Дональд Серроне. Прогноз і анонс на бій
Twitter. Яквінта і Серроне
В ніч з 4 на 5 травня в канадському місті Оттава пройде черговий турнір UFC Fight Night 151. «Яквінта проти Ковбоя» – така вивіска головного бою в легкій вазі, в якому американець Ел Яквінта (14–4–1) буде битися зі своїм досвідченим співвітчизником Дональдом Серроне (35–11, 1 NC). Центральна дуель дня почнеться не раніше 7:00 вранці за київським часом.
 
В андеркарті вечора український важкоатлет Сергій Співак дебютує в UFC в поєдинку проти досвідченого американця Уолта Харріса.
 
32-річний Ел Яквінта, 4-й номер рейтингу UFC у легкій вазі, виступає на професійному рівні з 2009 року. Двічі виходив на ринг в минулому році. Маючи серію з п'яти перемог, в квітні Ел витримав повну дистанцію титульного бою проти росіянина Хабіба Нурмагомедова, але програв за очками. А в грудні здобув перемогу над Кевіном Лі рішенням суддів і відновив свої позиції в топ-листі легкої категорії.
 
Перед суботнім поєдинком Яквінта розповів цікаву історію: «Наш бій з Ковбоєм міг відбутися ще вісім років тому. Один з його суперників вибув, і вони шукали заміну. У підсумку вони вибрали іншого хлопця, хоча розглядали мою кандидатуру. Не знаю, що змусило їх вибрати того хлопця, але Дональд його мало не вбив. А у мене були б шанси. Правда, в технічному плані я був в рази слабкіше себе сьогоднішнього. У ті часи я був просто диким і сильним борцем з хорошим боксом. Зараз у Серроне набагато більше досвіду – по суті, він знаходиться в UFC цілу вічність. Тому я вважаю, що зараз куди більш відповідний час для нашого поєдинку».




36-річний Дональд Серроне на прізвисько Ковбой теж одного разу програв в титульному поєдинку. У 2015 році він поступився бразильцю Рафаелю дос Анжусу. В цілому, має величезний досвід, про що говорять 46 боїв в ММА. Після двох впевнених дострокових перемог в боях проти Майка Перрі та Олександра Ернандеса американець збирається продовжити переможну серію і піднятися ще вище поточної 8-й позиції рейтингу UFC в легкій вазі.

Ковбой є рекордсменом в UFC. Він утримує рекорд по найбільшій кількості перемог (22) і дострокових перемог (16) в історії організації. Найактивніший боєць UFC за останні п'ять років, Серроне розповів про свою готовність проводити і далі багато боїв: «Ми говоримо про те, що в дивізіоні велика конкуренція, але ми знаходимося в дивній ситуації, в позиції застою. Коли я отримаю титул, хлопцям краще підготуватися до бійки, тому що я б'юся дуже часто. Я не збираюся нікого чекати. Це моє 41-й виступ під банером Zuffa, і я планую в суботу зірвати дах з цієї арени. Я в нетерпінні".

Церемонія зважування

Прогноз на бій

Букмекери вважають, що бій досить рівний. Невеликим фаворитом вважається Ел Яквінта, у якого є перевага в техніці. Він більш витривалий, і у нього більше атакуючої міці. Ел працює руками швидше Ковбоя. Правда, Серроне кидає відмінні удари ногами і може на цьому отримати дивіденди в бою. У нього начебто з'явилася нова мотивація, і його кар'єра розцвіла в черговий раз. Дональд добре тримає удар і має величезний досвід, який гідний Залу слави UFC. Втім, ударна міць Яквінти повинна рано чи пізно позначитися.

Рекомендована ставка – дострокова перемога Ела Яквінти.

Микола Степанюк
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.