Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 18 вересня 2021, 15:15
5851
1

UFC. Волт Харріс - Сергій Співак. Прогноз і анонс на бій

Перспективний український важкоатлет дебютує в UFC в поєдинку проти досвідченого американця

| Оновлено 18 вересня 2021, 15:15
5851
1
UFC. Волт Харріс - Сергій Співак. Прогноз і анонс на бій
UFC
В ніч з 4 на 5-е травня в Оттаві, Канада пройде турнір UFC on ESPN+ 9, в головному бою якого зустрінуться Ел Яквінта і Дональд Серроне. У головному карді турніру свій перший поєдинок в UFC проведе український важковаговик Сергій Співак (9-0), який зустрінеться з Волтом Харрісом (12-7).
 
Найперспективніший український боєць ММА Сергій Співак готується до свого дебюту в UFC. «Полярний ведмідь» на початку квітня підписав контракт з найсильнішим промоцією світу і вже через місяць вийде в октагон. Суперник для дебюту більш ніж серйозний. Українець зустрінеться c ветераном UFC Волтом Харрісом. Спочатку планувалося, що Харріс проведе поєдинок з екс-українцем Олексієм Олійником, але той був переведений в кард турніру в Санкт-Петербурзі, де програв Алістару Оверіму. Відзначимо, що Харріс взагалі ризикував отримати дискваліфікацію, оскільки в квітні він провалив-допінг тест. Але пізніше він був виправданий, оскільки довів, що в його організм заборонена речовина потрапила через забруднену добавку.
 
24-річний Сергій Співак є перспективним бійцем. Він є чемпіоном української організації WWFC, де двічі захистив свій титул. Послужний список Співака бездоганний - 9 перемог, причому всі вони були здобуті в першому раунді (4 нокаути, 5 прийомами). У WWFC Співак давно перейшов з розряду перспективних, в ранг зірок. Перехід в UFC вважався справою часу. Відзначимо, що Співак став третім бійцем з WWFC, який перейшов в UFC. Іон Куцелаба б'ється в американському промоушені вже більше двох років. А в цьому році контракт з UFC підписав ще один чемпіон Роман Долідзе.
 
Підписуйтесь на канал >>> SPORT.UA в YOUTUBE
 
Волт Харріс небезпечний суперник, особливо для дебютного бою. 35-річний американець більшу частину кар'єри провів в UFC, дебютувавши в організації в 2013-му році. Харріс є випускником 18-го сезону проекту The Ultimate Fighter. Але успішну кар'єру в UFC Харрісу побудувати не вдавалося. Американець постійно чергує перемоги з поразками.
 
У 2017-му році Харріс переміг перспективних Чейза Шермана і Сиріла Аскера. Маючи дві перемоги поспіль Харріс вийшов на бій з екс-чемпіоном UFC Фабрісіо Вердумом, але поступився здачею. Далі була ще одна поразки дискваліфікацією. У бою з Марком Годбіром Харріс провів заборонений удар ногою. Але закрити ці невдачі Харріс зумів, перемігши перспективного Даніеля Спітца. А в останньому бою американець здобув перемогу за очками над ще одним колишнім чемпіоном Андрієм Орловським.
 
Харріс підходить до цього бою в ранзі 12-го бійця важкої ваги UFC. Американець хотів провести бій з кимось із топів дивізіону, але уникнувши дискваліфікації, американець задоволений, що просто вийде в октагон. Харрісу не звикати проводити бої з проспектами і найчастіше він з ними справлявся.
 
Прогноз на бій
 
Сергій Співак є більш перспективним бійцем, ніж Волт Харріс. Українець молодший і ще не знає поразок. Але 24 роки для важкого дивізіону не є великою перевагою. У цій вазі великих успіхів частіше досягають досвідчені бійці. Саме досвід буде головним козирем американського спортсмена. Обидва люблять достроково завершувати свої поєдинки. Співак взагалі жодного разу не проводив в клітці більше одного раунду. Тому варто очікувати яскравої рубки від обох спортсменів з першого раунду.
 
Рекомендована ставка
 
Дострокова перемога Сергія Співака.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 00:45 51
Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті

Марта у трьох партіях обіграла Чжен Ціньвень у 1/8 фіналу турніру WTA 500

Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку
Футбол | 18 квітня 2024, 22:54 10
Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку

Мартінес дістав арбітра своїми витівками, але виграв серію пенальті

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.