Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:41
5495
3

Шахтар – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

«Львів» знову спробує відібрати очки у «Шахтаря» на його полі

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:41
5495
3
Шахтар – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Шахтар
Цим поєдинком завершується перше коло другого етапу чемпіонату країни з футболу в Прем'єр-Лізі, який майбутні суперники провели абсолютно по різному. Так, «Шахтар» з чотирьох матчів виграв три, зігравши лише один раз внічию 0: 0 з «Динамо», і впевнено посідає перше місце в турнірній таблиці. А львів'яни, навпаки, програли всім своїм опонентам, розташувавшись на останньому місці у верхній шістці.
 
Втім це зовсім не означає, що підопічним Паулу Фонсека буде легко в суботу завоювати чергові три очки. По-перше, скоріш за все, знову, як і в Маріуполі не зможуть допомогти команді через травми три її лідера - Андрій П'ятов, Марлос і Тарас Степаненко, плюс дискваліфікований Давид Хочолава. По-друге, атакуюча лінія «Львова» за аналогією з донецьким клубом складається переважно з бразильців, які, хоч і нижче за рівнем майстерності, ніж гравці «Шахтаря», але цілком можуть організувати неприємності біля воріт опонентів. По-третє, якщо подивитися на результати вищезгаданих матчів на другому етапі, то «Львів» кожен раз програвав лише з мінімальним рахунком. І, нарешті, по-четверте, попередня гра суперників в Харкові 23 листопада в 16-му турі нинішнього чемпіонату завершилася нульовою нічиєю.
 
Ще цікаво те, що напередодні першої зустрічі «Шахтаря» і «Львова» (було це в п'ятому турі 18 серпня) у останніх змінився тренер і тоді команду готував до гри новий наставник Юрій Бакалов. І якщо у тій грі його підопічним не вдалося відібрати очки у донеччан (львів'яни програли з рахунком 0:2), то в другому матчі гірники, незважаючи на всі свої старання, так і не змогли розпечатати ворота львівського клубу. І ось знову у «Львова» новий наставник, тепер вже Богдан Блавацький. Яким буде його план на гру, ми поки не знаємо. Але те, що він постарається, як мінімум, повторити результат свого попередника, це безсумнівно.
 
Повертаючись до «Шахтаря», звертає на себе увагу, той факт, що в останніх іграх його гравці забивають зовсім небагато голів. Так, за останні п'ять поєдинків гірники вражали ворота суперників всього шість разів, та й то три м'ячі було забито в поєдинку з «Зорею». Зовсім загубився кращий бомбардир команди нинішнього сезону Жуніор Мораес, який в двох матчах поспіль не забиває пенальті. Можливо інформація про те, що збірній Україні не будуть зараховані поразки у відборі на чемпіонат Європи, де головним фігурантом цієї «справи» як раз і був Мораес, позитивно вплине на нього і Жуніор знову почне забивати? Подивимося.
 
До речі, і в першому матчі суперників у нинішньому сезоні, і в другому, по обидва боки на поле виходили по 13 бразильців (включаючи Марлоса і Мораеса). Цілком можливо, що і на цей раз представників південноамериканського континенту може виявитися більше, ніж українських футболістів. Погано це чи добре сказати важко, але, напевно, принциповим буде для них ні в чому не поступитися своїм співвітчизникам.
 
І ще. Арбітром матчу «Шахтар» – «Львів» призначено Ярослава Козик з Мукачевого. При ньому гірники в нинішньому сезоні здобули дві перемоги (двічі над «Олександрією» по 2:0). А ось «Львів два рази програвав« »Динамо» і «Зорі» по 0:1) і один раз зіграв внічию 0:0 з тієї ж «Зорею».
 
Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ
 

Орієнтовні склади:

«Шахтар»: Олексій Шевченко, Сергій Болбат, Сергій Кривцов, Микола Матвієнко, Ісмаїлі, Алан Патрік, Віктор Коваленко, Веллінгтон Нем, Тайсон, Манор Соломон, Жуніор Мораес

«Львів»: Олександр Бандура, Володимир Адамюк, Сергій Борзенко, Вадим Парамонов, Сергій Воронін, Кадина, Липі, Педро, Альваро, Шина, Бруно

4 травня, субота

«Шахтар» — «Львів»
Харків. ОСК «Металіст». 19:30
ТВ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ШАХТАР – ЛЬВІВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбитр:Ярослав Козик (Мукачево)
Прогноз Sport.ua — 3:1
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
FFY_MRAZ_
С составами походу у спорт уа не сложилось
Мирослав Пецух
На счет 3:1.Я бы так не сказал.Сегодня будет то,чего больше всего боится шахтер,и он правильно боится...Спасибо.
ingvar1305
1-3 ФК Львів....