Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 02 травня 2019, 10:29
22641
21

Барселона - Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Переможець цієї пари повинен виграти турнір

| Оновлено 02 травня 2019, 10:29
22641
21
Барселона - Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Твіттер ФК Ліверпуль

Яким би не був гарним неприборканою молодістю «Аякс» і переконливий олімпійським спокоєм «Тоттенхем», однак, швидше за все, переможця цьогорічної чемпіонської Ліги потрібно шукати в парі «Барселона» - «Ліверпуль». Аж надто ці дві команди далекі від решти «народу». От уже воістину, зустріч двох «важковаговиків», у кожного з яких - по п'ять перемог в Лізі (Кубку) чемпіонів. Фінал в півфіналі, одним словом.

«Барселона», обігравши в 35 турі Ла Ліги «Леванте», завчасно забезпечила собі черговий, вже 26-й за ліком титул кращої команди Іспанії. Для повноти тріумфу в Примері каталонцям залишилося виграти фінал Кубка Короля, в якому підопічні Вальверде вважаються беззаперечним фаворитом. Однак головне завдання для «блаугранас» в нинішньому сезоні - успішно виступити в головному клубному турнірі Старого Світу.

Так вже виходило останні кілька років (якщо бути точним - чотири сезони), що вище чвертьфіналу каталонська «машина» в чемпіонській Лізі не забиралась. Особливо показовим був торішній провал імені «Роми». Пам'ятаєте ті божевільні 3:0 в Римі на користь «вовків» після 1:4 на «Камп Ноу»? А як забути розгублене обличчя Мессі, який не міг зрозуміти, як можна було втратити перемогу, яка після першого матчу була вже практично в кишені.

У нинішньому сезоні «Барселона» дуже ретельно підходить до матчів єврокубків. Команда помітно посилилася, насамперед у захисті і середній ланці, провів роботу над власними помилками і Вальверде. Мессі, який давно не вигравав титулів за межами Іспанії, теж як ніколи голодний до перемог і напевно зробить все можливе, щоб вийти у фінал. У фінал, який розчистить для каталонців шлях до Кубка чемпіонів, а для їхнього капітана - до чергового Золотого м'яча. І можна не сумніватися, що барселонці, які вирішили практично всі свої завдання на внутрішній арені, будуть зі шкіри лізти, щоб пройти «Ліверпуль». І вони мають для цього всі підстави.

Однак і нинішній «Лівер» шитий аж ніяк не ликом. Якщо в минулому сезоні яскрава і атакуюча гра «червоних» стала майже для всіх одкровенням, як і їх вихід в київський фінал ЛЧ, то в сезоні нинішньому мерсисайдці, окрім усього іншого, додали в солідності і досвіді. Це вже не команда трьох забивал - Мане, Салаха і Фірміно, це вже згуртований колектив, де на кожній позиції - яскрава індивідуальність. Тренер «МанСіті» Гвардіола недавно зазначив, що, мовляв, нинішній «Ліверпуль» - кращий, який він бачив за весь свій час. І, в принципі, з колишнім коучем «Барси» складно не погодитися.

Перед візитом на «Камп Ноу» команда Клоппа в чемпіонаті Англії покуражилась в матчі з «Хаддерсфілдом» - 5:0. Однак, на відміну від свого суперника по півфіналу Ліги, ліверпульці ще не вирішили свою головну задачу на сезон - перемогти в АПЛ. Їм ще належить провести два поєдинки, і щонайменша помилка в будь-якому з них автоматично подарує титул «МанСіті». А може трапиться і так, що навіть максимальний результат в останніх зустрічах чемпіонату не принесе «червоним» жаданого титулу, адже «Сіті» мають перевагу у вигляді одного очка. Тобто, все в руках команди Гвардіоли.

Для суперників майбутня гра буде дев'ятою в рамках єврокубків. Поки що перевага на боці англійців - три перемоги. Дві вікторії на рахунку каталонців, ще три матчі завершилися внічию. Примітно, що «Барселона» виграла два останні матчі на «Енфілді», а «Ліверпуль» ще жодного разу не програвав на полі «Барселони».

Ернесто ВАЛЬВЕРДЕ, головний тренер «Барселони»:

- «Ліверпуль» - дуже сильний суперник з великою перевагою, так як в минулому році вони дійшли до фіналу Ліги чемпіонів, а тепер вони в півфіналі, та й ще борються за перемогу в АПЛ. Матчі проти нас стануть дуже привабливими як для «Ліверпуля», так і для всієї громадськості. Насправді, ці ігри будуть дуже складними, так як фінал вже на горизонті. До того ж у «Ліверпуля» буде більше днів на підготовку і відпочинок перед матчем з нами. Коли все почалося ще в липні, ми мріяли опинитися на тому місці, де ми знаходимося зараз. Ми готові зустрітися зі своїм суперником віч-на-віч.

Юрген КЛОПП, головний тренер «Ліверпуля»:

- По-моєму, ми єдині серед півфіналістів, кому вдалося дістатися до цієї стадії в минулому сезоні. Я вперше зіграю проти «Барселони» в офіційних матчах і з нетерпінням чекаю їх. Ми задоволені заробленими очками з «Хаддерсфільдом» і тепер повністю зосереджені на наступній зустрічі - на «Камп Ноу». Ми старанно працюємо і намагаємося створити проблеми для кожного суперника.

Орієнтовні склади:

«Барселона»: Тер Штеген, Ленгле, Альба, Роберто, Піке, Артур, Бускетс, Ракітич, ​​Коутіньйо, Мессі, Суарес

«Ліверпуль»: Алісон, Александр-Арнольд, ван Дейк, Ловрен, Робертсон, Мілнер, Фабіньо, Хендерсон, Салах, Мане, Фірміно.

 1 травня, середа
 
«Барселона»  «Ліверпуль»
Барселона. Стадіон «Камп Ноу».22.00
БАРСЕЛОНА - ЛІВЕРПУЛЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧА
Арбитр: Бйорн Кейперс (Голландія)
Прогноз Sport.ua — 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
LiberoGo
Якщо Клопп не почне експерементувати, що він іноді робить, то в Лівера шанси дуже непогані. Жорстко, щільно, зі швидкими переходами до атаки, тримати захист Барси в напрузі весь матч. Або другим номером із вбивчими контрами. Якщо ні, то Барса зіграє в свою гру і планомірно, як вона вміє робити, досягне свого. Але не скажу, що переможець цього двобію візьме ЛЧ. Особливо, коли вийде Аякс на переможця, або Лівер проти ТХ...
BERNARDOS
Месси если и не решит исход встречи, то сделает большой вклад.
3:1
Олександр Фурів
Сподіваюся на справді цікаву насичену моментами гру, без всяких спірних пенальті, червоних карток і травм. Нехай переможе сильніший!!!
Andriy0903
За Ліверпуль!!!
Владимир Ключка
мне больше нравится игра барсы... 3-1...... барса сейчас всех сильней..
FFY_MRAZ
Ух, это будет крутой матч!! Не знаю за кого и болеть
Dmitriy Ria
пфф, так Фирмино не сыграет!!!!
Shara
В финале жду Барсу и Аякс ! Два моих фаворита .
pahentrahen
Куплю к матчу ливерную колбасу)
p_s_l
You`ll never be alone!
Laeda
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
bzzzzz
Ливерпуль минут за 15, три заколотит и пойдёт по домам готовится к АПЛ
Johnny92
В цьому матчі буде мало моментів і забитий буде лише один гол. Прогноз 0:1.
bzzzzz
Как по мне фаворит Ливерпуль. Барса своей игрой в этом сезоне не сильно впечатляет. Та и соперников не самых сильных прошли: Лионом , МЮ, С которыми не самая однозначная игра получилась... Да и вопще Барса сильно просто даёт создавать моменты возле своих ворот, Ливерпуль их может просто вынести, так шо не знаю шо там курят букмекеры, скорее всего надеятся на наивных болел, которые массово будут ставит на Барсу на Камп ноу