Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2584
0

Віталій КОСОВСЬКИЙ: «Напевно, Ворскла більше сьогодні хотіла виграти»

Виконуючий обов'язки головного тренера полтавчан - про перемогу над «Чорноморцем»

Віталій КОСОВСЬКИЙ: «Напевно, Ворскла більше сьогодні хотіла виграти»
ФК Чорноморець. Віталій Косовський
Виконуючий обов'язки головного тренера «Ворскли» Віталій Косовський прокоментував перемогу над «Чорноморцем» (2:1) в матчі 26-го туру УПЛ.
 
- Звичайно ж, неприємно пропускати на самому початку матчу. Як би ми не нагадували про максимальну концентрацію, все-таки пропустили. Але ми раді тому, що протягом усього матчу володіли ініціативою. Так, були моменти, коли суперник переходив в швидкі контратаки, і це було дуже небезпечно. Але, все-таки, завдяки контролю м'яча, ми мали більше передумов і, напевно, не знаю як сказати, заслужено перемогли. Так, напевно, ми більше сьогодні хотіли виграти.
 
- Ви сказали, що неприємно пропускати на перших хвилинах матчу, а забивати на останніх хвилинах приємно?
- Дуже приємно. Це завдяки гравцям, молодці! Молодці, що вірили в себе. Я говорив перед грою: потрібно вірити. Коли ти віриш, все можливо і все буде виходити.
 
- «Ворскла» другий матч поспіль проводить другий тайм краще, ніж перший. Скажіть, ви знаходите якісь особливі слова в роздягальні в перерві?
- Звичайно ж, ми спілкуємося в перерві. Знаходжу якісь моменти в плані мотивації, але, ще раз повторю, перш за все, потрібно вірити в себе. Є готовність, можна так сказати. Десь не вистачає якості в завершальній стадії. Але, як ми бачимо, все-таки забили в кінці і по праву, напевно, виграли. Хотілося б так говорити, але ми будемо від гри до гри рости і прогресувати.
 
- Один з ваших підопічних недавно натякнув, що немає зараз в клубі такого колективу, який був раніше. Вас як тренера ця ситуація пригнічує?
- Звичайно, гравці думають по-різному. Не хочеться повертатися в минуле. Потрібно дивитися вперед, і ми, тренерський штаб, підтримуємо всіх футболістів. А зі словами про те, що колектив не має, я не згоден. Щоб перемагати, програючи, потрібен характер, бажання величезне. По одному важко вигравати такі ігри. Тому все-таки є колектив.
 
- Який ваш сьогоднішній статус? Є якась домовленість з керівництвом, коли і за яких обставин приставка «і. о.» буде прибрана?
- Ніяких домовленостей немає. Все сталося дуже швидко, не було часу розгойдуватися. Довелося відразу включатися в роботу. А щодо подальшого всі питання до керівництва. Нічого з цього приводу я вам сказати не можу. Але якщо будуть хороші матчі, будуть перемоги, думаю, будуть великі шанси на те, щоб ми продовжували працювати, росли і прогресували.
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді
Футбол | 25 квітня 2024, 00:13 7
Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді

Український воротар хоче підвищення зарплати

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 6
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.