Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 квітня 2019, 19:33
1838
0

Олег БОЙЧИШИН: «Деяким гравцям Карпат треба задуматися над своєю грою»

Спортивний директор львів’ян вірить, що клуб збереже прописку в УПЛ

| Оновлено 27 квітня 2019, 19:33
1838
0
Олег БОЙЧИШИН: «Деяким гравцям Карпат треба задуматися над своєю грою»
ФК Карпати. Олег Бойчишин

За словами Бойчишина, місце, яке займає його команда в чемпіонаті - помилка і локальна невдача.

Про матч із «Чорноморцем»: «Не думаю, що здивую когось, але у мене склалося враження, що «Чорноморець» мав чітке завдання на цей матч – не програти. Саме з думкою про це одесити побудували свою гру, віддали «Карпатам» територію та ініціативу. На жаль, ми не змогли створити щось суттєве і схоже на гольові моменти. Нам вдалося організувати два моменти, але ми їх не реалізували. Як наслідок, не перемогли».

Про комунікацію із Фабрі Гонсалесом: «Під час нашої першої зустрічі ми домовилися – якщо моя порада буде потрібна, я в будь-який момент допоможу. В жодному разі не хочу втручатися у роботу головного тренера. Якщо буде потреба – я викладу своє бачення, поділюся своїми думками. Ми таке практикуємо і, наприклад, спілкуємося щодо аналізу суперників. Спільно виокремлюємо сильні та слабкі сторони майбутніх опонентів. Що стосується іншого, то тренерський штаб приймає рішення самостійно. Загалом діалог у нас є».

Про легіонерів: «Я б не розділяв виконавців на легіонерів та українців. Якщо футболіст не заслуговує на те, щоб грати в «Карпатах», йому тут не місце. Не скажу, що всі легіонери відповідають очікуванням керівництва клубу та вболівальників. Проте є виконавці, імена яких можна сміливо називати: Ді Франко, Онгла, Йода, Папа Гуйє. Це ті, хто підсилюють команду. Взагалі деяким футболістам «Карпат» потрібно задуматися над тим, як вони грають. Без поділу на українців та легіонерів – це одна команда».

Про перспективи: «Я вірю, що все буде гаразд. У нас існує невеличка очкова перевага, однак попереду ще 7 турів – вони не будуть легкими. «Чорноморець» та «Арсенал-Київ» борються за те, щоб не вилетіти напряму. «Карпати», «Олімпік» і навіть «Ворскла» також ведуть серйозну боротьбу. На жаль, протягом останніх років у нас були схожі складні ситуації. Можливо, навіть гірші. Проте ми з честю виходили з цього. Наші футболісти повинні показати, що та позиція, яку ми зараз посідаємо, це помилка і локальна невдача», - сказав Бойчишин.

Після 25-ти турів «Карпати» посідають 9-те місце на 7 очок випереджаючи «Чорноморець» та «Арсенал-Київ», які на 11 та 12 місця відповідно.

В суботу, 27 квітня, «Карпати» зіграють із «Олімпіком». Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Олімпік» - «Карпати».

 

 

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Підсумки дня Ліги конференцій. Хто зіграє у півфінальних матчах?
Футбол | 19 квітня 2024, 06:05 1
Підсумки дня Ліги конференцій. Хто зіграє у півфінальних матчах?

У півфіналах зустрінуться: Олімпіакос – Астон Вілла, Фіорентина – Брюгге

ВІДЕО. Сейв Трубіна увійшов до топ-5 найкращих дня у Лізі Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 05:02 1
ВІДЕО. Сейв Трубіна увійшов до топ-5 найкращих дня у Лізі Європи

Українець показав гарну реакцію

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.