Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат України
|
3054
0

Ілля БЛИЗНЮК: «Де Пена залишив приємне враження. Дебют вдався»

Екс-гравець збірної України з футболу - про центральний матч 25-го туру УПЛ

Ілля БЛИЗНЮК: «Де Пена залишив приємне враження. Дебют вдався»
ФК Шахтар Донецьк. Ілля Близнюк
Екс-гравець збірної України з футболу Ілля Близнюк поділився враженнями після матчу 25-го туру УПЛ «Динамо» - «Шахтар» (0:0).
 
«Цей матч можна назвати - футбол без гостроти. Команди явно розраховували на помилку когось із суперників, вичікуючи, хто першим розкриється, оголить зони, через які можна буде проникати, створюючи моменти.
 
«Шахтар» грав за рахунком, більше від оборони. З огляду на турнірне становище, така гра гірників влаштовувала. «Динамо» потрібна була тільки перемога, відповідно, команда повинна була йти вперед з перших хвилин. Але кияни також боялися розкриватися, щоб не пропустити швидкі атаки «гірників». Все це вилилося в позиційно-тактичну гру.
 
Що в таких матчах потрібно зробити для перемоги? В першу чергу агресія, «нахабство», прагнення зім'яти суперника, не дати йому дихати на всіх ділянках поля. Але динамівці не показали цих якостей, підстроївшись під манеру гірників. Біло-сині віддали перевагу грати в улюбленій манері від оборони в контратаку.
 
Сподобався новачок Де Пена. Видно, що у нього є хороший потенціал, не боїться брати гру на себе, йде постійно на загострення атаки і, що потрібно для хава, володіє різкою передачею в штрафну. Дебют йому вдався і залишив приємне враження.
 
«Шахтар» домігся того, чого і хотів - не програти і зберегти 7-очкову дистанцію. «Динамо» не показало характеру, не зіграло через не можу, таким чином, дозволивши «гірникам» ще ближче наблизиться до чемпіонства. Можна сказати, це Класичне не вдалося. Один удар в створ ( «Шахтар«) на двох за весь матч не тягне на футбольне видовище», – сказал Близнюк.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.