Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 26 квітня 2019, 10:41
3376
1

Сергій БАБИНЕЦЬ: «На чемпіонаті світу з усіма будуть хороші матчі»

Форвард розповів про підготовку до чемпіонату світу

| Оновлено 26 квітня 2019, 10:41
3376
1
Сергій БАБИНЕЦЬ: «На чемпіонаті світу з усіма будуть хороші матчі»
hcdonbass.com

Збірна України з хокею готується до чемпіонату світу в Дивізіоні 1B, який пройде в Естонії з 28-го квітня по 5-е травня.

Суперників оцінив форвард Сергій Бабинець.

«У збірній завжди найкраща атмосфера, тому що ми всі українці, це нас об'єднує. Ми знаємо один одного з дитинства. Зараз у всьому світі навчилися грати в хокей, всі команди ростуть з неймовірним темпом. Раніше говорили, що румуни слабкі, зараз вони грають в хорошому чемпіонаті. У них свій чемпіонат хороший, дві кращі команди грають в угорській лізі, у них дуже сильна команда. Японці завжди грали дуже сильно, біжать, кидають».

«З усіма командами будуть хороші матчі. Взяти ту ж Естонію, господарів чемпіонату. У них все практично хлопці грають в Європі: в Швеції, Фінляндії. Крута європейська команда ... Нема слабких команд, з усіма буде цікаво».

«Чи вистачило часу зігратися? Звичайно. Ми практично всі один одного і знали. Тренери, всі професійні і досвідчені, грали на високому рівні, тому буквально з півслова все хлопці та розуміють, все виконують. Ну і дисципліна у нас на вищому рівні», - вважає Бабинець.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Руслан Шевченко
Ну смотри Серега, Ну, погоди!!! Уже сколько лет болею, приходилось и среди ночи прямой эфир смотреть. И в 5 утра смотреть в записи, ибо в новостях счет не говорили, а интернета тогда еще не было. Болеем. Украина- вперед!!! Не подвели, за язык, чі мову, тебя не тянули - потому что мы все украинцы, это нас объединяет!!!