Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат України
| Оновлено 24 квітня 2019, 17:07
2815
0

Олександрія – Маріуполь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Не дербі, але щось дуже схоже

| Оновлено 24 квітня 2019, 17:07
2815
0
Олександрія – Маріуполь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Маріуполь

Прямо-таки тур протистоянь сусідів по таблиці чекає нас в середу, але наскільки ж різними за інтригою виглядають майбутні матчі.

Перевага «Олександрії» над переслідувачами вже перевалила за десяток очок, і навряд чи хтось із претендентів на «бронзу» зможе зрушити колектив Володимира Шарана з досягнутою висоти. До «Динамо» ж «Олександрії» ще далі, так що про Лігу чемпіонів поки що можна лише мріяти. Залишається тримати хід в УПЛ та вболівати проти земляків з «Інгульця» в фіналі Кубку України, адже в разі тріумфу «Шахтаря» третя команда чемпіонату автоматично потрапить в груповий етап єврокубка.

Про те, як складно проходити «сито» відбору до Ліги Європи «Олександрія» знає не з чуток. Як пам'ятаємо, в 2017 році «жовто-зелені» не подолали хорватський бар'єр, в 2018 - білоруський. Тепер же є чудова можливість обіграти найближчого конкурента і ще більше збільшити шанси на історичний успіх. До речі, сам «Маріуполь» минулого літа залишився за бортом Ліги Європи, також не подолавши кваліфікацію.

Втім, місяць тому справи у приазовців могли піти ще гірше - тільки в останній момент підопічні Олександра Бабича увірвалися в топ-шістку. Зате тепер щільність в боротьбі за четверте місце настільки висока, що можна і потрібно розраховувати на чергове потрапляння в європейський Кубок. Тим більше, в протистоянні з «Олександрією» в нинішньому сезоні маріупольці взяли чотири очки з шести. Чому б не продовжити успішну серію?

І не тільки цю, але і безпрограшну виїзну, яка досягла вже чотирьох поєдинків. Цікаво, що сама «Олександрія» ті ж чотири матчі поспіль не знає домашніх перемог! Ось і подивимося, яка з закономірностей буде порушена або ж суперники розійдуться нічиєю, яка порадує конкурентів і дозволить статистикам продовжувати вибудовування закономірностей.

«З «Олександрією» у нас завжди бойові гри. Трохи голів та мало не дербі», - поділився очікуваннями від протистояння Олександр Бабич. З наставником «Маріуполя» важко не погодитися: один-два голи забиваються в останніх зустрічах команд, а в зовсім недавньому березневому візиті приазовців в Олександрію господарі відігралися лише на останніх секундах компенсованого часу.

Свіжих кадрових новин з розташування обох команд не надходило. Відзначимо хіба що дискваліфікацію Данила Ігнатенка, який встиг отримати вже вісім (!) жовтих карток. В тому числі, в обох зустрічах з «Олександрією».

Артем ЦИГАНЕНКО

Орієнтовні склади:

ФК «Олександрія»: Паньків, Цуріков, Шендрик, Бабогло, Пашаєв, Гречишкін, Банада, Лучкевич, Ковалець, Полярус, Шастал.

ФК «Маріуполь»: Худжамов, Демірі, Яворський, Чоботенко, Полегенько, Федорчук, Мишньов, Піхальонок, Вакула, Зубков, Борячук.

24 квітня, середа

«Олександрія» — «Маріуполь»
Олександрія. КСК «Ніка». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ОЛЕКСАНДРІЯ – МАРІУПОЛЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Анатолій Абдула (Харків)
Прогноз Sport.ua — 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ


 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.