Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат України
| Оновлено 24 квітня 2019, 23:30
2614
1

Володимир ШАРАН: «Мене засмутили порожні трибуни стадіону»

Наставник «Олександрії» акцентував увагу гравців на грамотній грі в захисті

| Оновлено 24 квітня 2019, 23:30
2614
1
Володимир ШАРАН: «Мене засмутили порожні трибуни стадіону»
ФК Олександрія. Володимир Шаран
На післяматчевій прес-конференції головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран прокоментував домашню перемогу над «Маріуполем» (2:1) в 25-му турі УПЛ.
 
«Коли я побачив порожні трибуни стадіону перед матчем, то був засмучений. Чому? Тому що команда перемогла у Львові, команда перебуває на третьому рядку. А у нас робочий день. Може в цьому причина? Подивимося в неділю, наскільки будуть заповнені трибуни. Буде найважливіша гра сезону, з «Зорею». І, звичайно, підтримка потрібна.
 
Хлопці зіграли так як змогли на даному етапі. Я маю на увазі, що налаштовувалися тільки на перемогу, тому що розуміли, що незручний суперник для нас. Ми намагалися грати в атакуючий футбол. Зробили висновки після тих поразок. 1:1, коли зрівняв Банада,– для мене як поразка. На одних і тих же помилках ми пропускаємо м'ячі від «Маріуполя». Я маю на увазі виїзний і домашній матчі.
 
Сьогодні було акцентовано увагу – грамотно зіграти в захисті. У складі суперника є хороші гравці, з хорошою майстерністю, це гравці «Шахтаря». Півкоманди, можна сказати, орендованих. В атаці ми непогано виглядали, поки були у нас сили. Тому я думаю, що гра сподобалася вболівальникам. Тому що були гойдалки як в одну, так і в іншу сторону. Ми могли забивати більше, і «Маріуполь» міг зрівняти рахунок. У них теж були непогані моменти за участю Зубкова, Піхаленка. Було напруга біля наших воріт. Найголовніше, що ми витримали, здобули дуже важливу перемогу і зробили ще один крок вперед, щоб досягти своєї мети».
 

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Fangold
17-00, будний день, ублюдки в управлении футболом умышленно продолжают убивать наш футбол