Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 22 квітня 2019, 14:02
5949
3

ЕДІНЬЙО: «Блохін — найсильніший нападник»

Екс-гравець збірної Бразилії розповів про перемогу над СРСР на ЧС-1982 (2:1)

| Оновлено 22 квітня 2019, 14:02
5949
3
ЕДІНЬЙО: «Блохін — найсильніший нападник»
Football Fan Club. Едіньо
Колишній захисник збірної Бразилії Едіньйо в інтерв'ю журналу «Футбол» розповів про матч проти збірної СРСР (2:1) на ЧС-1982 Іспанії.
 
«Ми поважали суперника і з обережністю підходили до цього поєдинку. І я вам хочу сказати, що нам дуже повезло. Ми перемогли тільки завдяки удачі. В одному з епізодів арбітр не поставив пенальті в наші ворота. Бразилія провела блідий матч. Пропустили першими, і лише завдяки індивідуальній майстерності окремих виконавців зуміли перемогти 2:1. У росіян була висококласна команда — як мінімум, кращий воротар турніру Рінат Дасаєв і найсильніший нападник Блохін», — сказав Едіньйо.
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kino
Цей матч досих пір перед очима. Якби то вчора було.
Yasher
Лама Кастильо, судья той игры, нагло отнял очки у нас. Пенальти в ворота бразилов было два: снос в штрафной и игра рукой в штрафной (в борьбе как раз с Блохиным). Преимущество бразильцев было во всём, но реализация - просто катастрофа. Штук десять голевых моментов запорол один только Сержиньо. Их вратарь Фернандо Перес - был самым слабым звеном в той "непобедимой армаде". А Блоха тогда был уже не тот: в тридцать лет он уже не был так быстр как в 72-м или 75-м.