Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
3668
0

Олімпік – Арсенал-Київ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

У разі перемоги кияни можуть наздогнати суперника в турнірній таблиці

Олімпік – Арсенал-Київ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Олімпік Донецьк
Перед початком весняної частини нинішнього сезону ці команди в турнірній таблиці розділяли 11 очок. На той момент «Олімпік» більше думав про те, щоб піднятися вище, адже до «Львова», який у підсумку виявився в числі шести найкращих, залишалося всього лише чотири очки. Однак невдале закінчення першої частини чемпіонату, а потім і початок турніру за 7-12 місця, коли донецький клуб зазнав чотирьох поразок при двох нічиїх, привели олімпійців в стан аутсайдерів.
 
А як може бути інакше, якщо команда не виграє вже 12 (!) матчів поспіль. Керівництво донецького клубу минулого тижня вирішило вдатися до кардинальних рішень, відправивши у відставку В'ячеслава Шевчука. У разі чергової невдачі «Олімпік» взагалі може відкотитися на передостаннє місце. І щоб цього не допустити підопічним новоспеченого керманича. Ігоря Клімовського треба постаратися зробити все можливе, щоб домогтись позитивного результату. Тим більш, що кадровий потенціал для досягнення успіху у «Олімпіка» є непоганий.
 
Проте «Арсенал» з приходом Ігоря Леонова явно змінився в кращий бік. Навесні кияни здобули три перемоги в шести матчах при однієї нічиєї і вже не виглядають командою, приреченої на виліт з Прем'єр-Ліги. Навпаки, судячи з гри, яку в останніх поєдинках  демонструють каноніри, вони цілком можуть уникнути прямого вибування і навіть поборотися з «Карпатами» за дев'яте місце.
 
Перш за все, у киян надійніше стала оборона на чолі з Сергієм Вакуленко, а у воротах успішно діє Роман Підківка. З приходом В'ячеслава Танковського та Владислава Калитвинцева кращою стала середня лінія, а попереду все впевненіше виглядає молодий Михайло Мудрик, якому, напевно, словом і ділом допомагає досвідчений Олександр Ковпак, що в основному виходить на заміну. Також непогано діє в атаці арсенальців Гегам Кадимян, але він у матчі, що відбудеться, не зіграє через перебір жовтих карток.
 
До речі, в цьому році суперники вже зустрічалися один з одним в 20-му турі 3 березня на столичному стадіоні «Динамо», де домашні ігри проводять обидві команди. Тоді номінальними господарями були донеччани, а переміг «Арсенал-Київ» з рахунком 1:0. Єдиний гол з пенальті забив Сергій Вакуленко. А ось у першому колі в 9-му турі 22 вересня на тому ж полі успіху домігся «Олімпік». Цікаво, що один з м'ячів у ворота киян забив ... Сергій Вакуленко, який грав тоді в складі донецького клубу. Ще два голи забили Дмитро Гришко та Максим Дегтярьов, а у суперників відзначився Сергій Гринь.
 
Матч «Олімпік» - «Арсенал-Київ» буде судити харківський арбітр Дмитро Крівушкін, який як раз обслуговував вищезгаданий матч цих суперників в березні нинішнього року. Більше шляхи команд і судді в цьому сезоні не перетиналися.
 
Ігор ЗАРЖИЦЬКИЙ
 
Орієнтовні склади:
 
«Арсенал-Київ»: Роман Підківка, Данило Сагуткін, Сергій Вакуленко, Владислав, Дубінчак, Дмитро Башлай, В'ячеслав Танковський, Андрій Домбровський, Владислав Калитвинцев, Павло Оріховський, Михайло Мудрик, Міссі Мезу
 
«Олімпік»: Володимир Кринський, Павло Ксьонз, Дмитро Гришко, Євген Цимбалюк, Ігор Снурніцин, Олексій Гай, Сергій Політило, Євген Пасіч, Рінар Валєєв, Тейшейра, Максим Дегтярьов
 

23 квітня, вівторок

«Олімпік» — «Арсенал-Київ»
Київ. Стадіон «Динамо» імені В.Лобановського. 17:00
ТВ-трансляція на телеканалі «Футбол-2»
ОЛІМПІК – АРСЕНАЛ-КИЇВ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбитр: Дмитро Кривушкін (Харків)
Прогноз Sport.ua — 1:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Реакція Довбика на пропущений гол Жирони на 90+9-й хвилині
Футбол | 11 травня 2024, 00:48 0
ФОТО. Реакція Довбика на пропущений гол Жирони на 90+9-й хвилині

10 травня жиронці втратили перемогу в матчі 35-го туру Ла Ліги проти «Алавеса» (2:2)

Зоря отримає солідні бонуси від Реала за Луніна. Стали відомі умови і сума
Футбол | 10 травня 2024, 10:27 2
Зоря отримає солідні бонуси від Реала за Луніна. Стали відомі умови і сума

Український клуб може отримати 3 мільйони євро

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.