Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 15 грудня 2019, 12:37
11954
6

Теофімо ЛОПЕС: «Ломаченко - це діва»

Американський боксер несхвально відгукнувся про українського чемпіона

| Оновлено 15 грудня 2019, 12:37
11954
6
Теофімо ЛОПЕС: «Ломаченко - це діва»
twitter

Учасник андеркарду вечора боксу Кроуфорд - Хан, американський проспект легкої ваги (до 61,2 кг) Теофімо Лопес (12-0, 10 КО), який записав на рахунок перемогу нокаутом над Едіс Татлі, знову заговорив про чемпіона світу за версіями WBA і WBO українця Василя Ломаченко (13-1, 10 КО), висловлюючи повну неповагу лідеру pound-for-pound.

- Ми чули, як Ломаченко говорив про вас, що ви навіть не билися ні з ким з п'ятірки кращих, і питав, чому всі продовжують називати ваше ім'я. Він отримав свій шанс на титульний бій в третьому поєдинку...
- Чесно кажучи, у другому поєдинку. Я думаю, що після того, як він двічі виграв Олімпіаду, став двічі чемпіоном світу, вони захотіли зробити титульний бій відразу ж. Я дивлюся на це так. AIBA - це організація, яка має своїх улюбленців. У них є люди, яких вони вибирають. На жаль, так вони роблять декого таким, хто здається великим. Не зрозумійте мене неправильно, він зробив те, що повинен був зробити, але коли у тебе є така підтримка - це набагато легше. Ми не принижуємо його заслуг, але він нікому не може дати шанс, хоча Салідо дав йому шанс. Коли він чує ім'я Теофімо Лопеса, його просто дратує цей факт, він думає: «Хто цей хлопець і чому про нього стільки говорять. Вони повинні говорити про мене». Ломаченко - це діва. Він - діва і він - с * ка. Він дуже болісно ставиться до цих речей. Коли він пропускає удари в обличчя і у нього з'являються синці, він дуже засмучений, дуже злий і таке інше. Я використаю це проти нього.

- Ви коли-небудь були в таборі з Ломаченком і Жервонтой Девісом? Спарингували з ними?
- Ми двічі намагалися поспарингувати з Ломаченком, але він сказав: «Ні». З Танком ми спарингували, коли мені було 15, а йому 18, у нього було 6-7 професійних поєдинків на той момент.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
stopor2016
Безумству храбрых - венки со скидкой .
Ossa8860
Лопес когда-нибудь попадётся в лапы Ваське.
Коля Драган
чесно кажучи мені вже хочется побачити я Вася унічтожить це бидло більше ніж бій за обєднання поясів
Мистер Нокаут
Ну сколько можно уже транслировать бредовые заявления этого малолетнего выскочки?
DIBUA
Якщо не трапиться травми йому буде боляче в ринзі. Дуже боляче.
Але на хороші гонорари він точно наговорить. Потенційний бій для ППВ.
Можна згодувати мексу Коммі (тільки б Коммі погодився, а то з Ломаченко більше заробить), а коли Вася відчухається від травми звести їх. Це за умови, що Лопес переможе.
Saar
Лопес самый сильный противник Ломы,ктобы что не говорил. А почему он так говорит в сторону Ломы, так он сам и сказал:ради подогрева и денег. Что касается бокса, то Лопес талантливейший боксер!