Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 25 жовтня 2021, 17:43
4005
5

Ніл УОРНОК: «Салах пірнув на 9.9 балів»

Головний тренер «Кардіффа» прокоментував призначення пенальті в матчі з «Ліверпулем»

| Оновлено 25 жовтня 2021, 17:43
4005
5
Ніл УОРНОК: «Салах пірнув на 9.9 балів»
footballua.tv. Ніл Уорнок

Тренер «Кардіффа» Ніл Уорнок порівняв нападника «Ліверпуля» Мохамеда Салаха з британським стрибуном у воду Томом Дейлі.

Навіть пропустивши гол від Жорджіньо Війналдума на початку другого тайму, «ластівки» не залишали спроб піти від поразки в домашньому протистоянні з претендентом на титул.

Доля недільного матчу Прем'єр-Ліги була вирішена на 80-й хвилині, коли Шон Моррісон кілька разів схопив руками Салаха, а той впав і змусив рефері Мартіна Аткінсона призначити пенальті, реалізований Джеймсом Мілнером - 0:2. Уорнок підозрює тут симуляцію.

«Думаю, це був натягнутий пенальті. Але ми дали рефері привід призначити його. Він (Моррісон) дійсно охоплював Салаха руками, але Салах зробив інше, виконавши нирок Тома Дейлі на 9.9 балів. Я не думаю, що йому могли б поставити оцінку вище при стрибку з трампліну», - цитує Ворнока Sky Sports.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pike1
Бред, так нагло обхватывать нельзя, я бы и без падения поставил точку
dedpixto
я придерживаюсь радикальных взглядов, поэтому считаю, что любое умышленное использование рук для достижения преимущества в игре - это безусловно нарушение и жёлтая карточка! почему жёлтая? потому что ногой можно в пылу борьбы в быстром движении сыграть против правил неумышленно, а руками - только умышленно: посмотрите, что творится в штрафных при подаче угловых, нападающих просто хватают двумя руками и держат, но это носит настолько массовый характер, что никого за это не карают, а следовало бы
D.Lanskoy
Та блин, там защитник держал его 2 руками! В футбол не играют руками! Полностью на стороне Салаха, пенальти совершенно заслуженный.
Сергей Долина
Таких захватов, в каждом матче по несколько, в некоторых случаях ставят пенальти, но в большинстве примерно таких же ситуаций, пенальти не назначают.
Ossa8860
Мне Салах противен, но тут защитник виноват.