Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 21 квітня 2019, 20:22
4285
1

Ліверпуль в гостях переграв Кардіфф

Мерсисайдці повернулися на перше місце в АПЛ, але «Манчестер Сіті» провів на гру менше

| Оновлено 21 квітня 2019, 20:22
4285
1
Ліверпуль в гостях переграв Кардіфф
twitter.com/lfc
У матчі 35-го туру Англійської Прем'єр-ліги «Ліверпуль» в гостях не без проблем переграв «Кардіфф». Мерсисайдці практично всю гру володіли великою територіальною перевагою, але забити свої голи зуміли тільки після перерви. У першій половині зустрічі Фірміно і Салах не скористалися відмінними можливостями забити, а перед самим свистком на перерву Ніасс ледь не вивів «Кардіфф» вперед, але гостей виручив Аліссон.
 
На 56-й хвилині після подачі кутового Вейналдум ударом з центру штрафного майданчика вразив нижній кут воріт Етеріджа і вивів «Ліверпуль» вперед. Уже в наступній атаці «Кардіфф» міг зрівняти рахунок після удару Хойлетт, але гостей знову виручив Аліссон. Підвів підсумок матчу реалізував пенальті, призначений за фол проти Салаха, Мілнер.
 
Завдяки перемозі «Ліверпуль знову вийшов на перше місце в турнірній таблиці, випереджаючи« Манчестер Сіті »на два очки, але манкуніанці мають гру в запасі і є потенційними лідерами чемпіонату.
 
Англійська Прем'єр-ліга. 35-й тур
 
«Кардіфф» - «Ліверпуль» - 0:2
 
  Вейналдум (56), Мілнер (80, з пенальті)
 
 Гунарссон (81) - Мілнер (90)
 
«Кардіфф»: Етерідж - Пельтьє, Моріссон, Манга, Беннетт - Хойлетт (Мерфі, 82), Камараса, Гунарссон, Раллс (Бакуна, 78), Мендес-Лейнг - Ніасс (Зокора, 67)
 
«Ліверпуль»: Аліссон - Александер-Арнольд (Гомес, 85), Матіп, ван Дейк, Робертсон - Хендерсон, Вейналдум, Кейта (Фабіньо, 71, Мілнер, 74)) - Салах, Фірміно, Мане
 
Арбітр: Мартін Аткінсон
 
Стадіон: «Кардіфф Сіті»
 
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
MARIIIIII_na
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
ВНИМАНИЕ!!! Привет, мальчики. Я, изначально, извиняюсь за этот пост. У меня к вам будет огромная просьба. Посетите мой профиль на самом популярном сайте для секс знакомств:
>>>> sexxxpy.com
(скопируй ссылку и вставь в адресную строку браузера. Сайт актуален для всех стран и городов) и поставьте лайк. Мой ник: Marina23. Регистрация и плата за действие отсутствует. Весь процесс у вас займёт не более одной минуты. Большое спасибо! Я вас всех целую.
P.S. Во-первых, вы увидите меня голой и во-вторых, в качестве бонуса от меня видео звонок (зависит от вашего желания).
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️