Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
5072
3

Кардіфф – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

До одного з аутсайдерів Англійської Прем'єр-ліги приїде претендент на чемпіонство

Кардіфф – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
ФК Ліверпуль

У неділю відбудеться поєдинок 35-го туру Англійської Прем'єр-ліги між «Кардіффом» і «Ліверпулем». Майбутні суперники переслідують абсолютно різні завдання в поточному чемпіонаті. «Червоні» ведуть відчайдушну боротьбу з «Манчестер Сіті» за чемпіонство, а «блакитні птахи» плекають надію покинути зону вибування в Чемпіоншип. Стартовий свисток зустрічі на «Кардіфф Сіті» пролунає о 18:00.

Шанувальникам футболу, які хоч трохи цікавляться англійським чемпіонатом, не варто пояснювати, що може означати для мерсисайдців будь-яка осічка на решті турнірної дистанції. Нащастя, топових суперників в заключних турах АПЛ для «Ліверпуля» календарем не передбачено. Вболівальників «червоних» може турбувати хіба що виїзд в Ньюкасл, де місцева команда може попсувати нерви будь-якому опонентові.

Але навіть досягнення виключно перемог в останніх зустрічах не може гарантувати команді Юргена Клоппа щасливого підсумку чемпіонської гонки. Мерсисайдці сподіваються на помилку свого конкурента «Манчестер Сіті», який за втраченими очками випереджає «Ліверпуль». Великі надії були пов'язані з дуеллю «містян» проти «Тоттенхема», який всього кілька днів тому в трилері на «Етіхаді» зумів вибити команду Хосепа Гвардіоли з Ліги чемпіонів. Не склалося: манчестерці з мінімальним рахунком здолали підопічних Маурісіо Почеттіно. Наступного тижня шанувальники «червоних» будуть тримати кулаки за «Манчестер Юнайтед» під час манкуніанського дербі.

«Ліверпуль» продовжує перебувати учасником головного європейського клубного турніру. В середині цього тижня мерсисайдці оформили вихід у півфінал, розгромивши на виїзді «Порту» з рахунком 4:1. Звичайно, ще один турнір бачиться недоречним для «червоних» в контексті боротьби за чемпіонство. Адже, у погоні за двома зайцями, можна залишитися біля розбитого корита. Тим більше, що «Ліверпуль» не може особливо похвалитися глибиною складу, на відміну від того ж «Ман Сіті».

Втім, коуч мерсисайдської команди заявив про готовність своїх підопічних до майбутніх випробувань. «Ми не втомилися. Зараз настає вирішальний етап сезону. Добре, що команда до цього часу продовжує виступати в двох турнірах. Ми все ще в Лізі чемпіонів і чемпіонській гонці в Англії», - зазначив Юрген Клопп.

Черговим суперником «Ліверпуля» стане «Кардіфф», який в першому ж сезоні після повернення в АПЛ ризикує знову покинути елітний дивізіон. Але саме тому валлійці подвійно небезпечні, адже втрачати їм вже нічого. Втім, шансів на порятунок у підопічних Ніла Уорнока небагато, адже, крім мерсісайддців, їм належить битися в гостьовому матчі з «Манчестер Юнайтед».

Цікаво, що в особистих зустрічах «Кардіфф» за перемогами має перевагу над «Ліверпулем» (вісімнадцять проти дванадцяти). Щоправда, ці успіхи валлійців мали місце ще в першій половині минулого століття, коли «птахи» являли собою досить грізну силу.

До поєдинку на «Кардіфф Сіті» мерсисайдці підходять без відчутних кадрових втрат, за винятком Алекса Окслейда-Чемберлена. А ось у команди Уорнока існують певні проблеми з вибором складу. У лазареті «Кардіффа» знаходяться Гаррі Артер, Сол Бамба, Каллум Патерсон. Також в останній зустрічі «птахів», яка відбулася в мідуік з «Брайтоном» (2:0), пошкодження отримав ісландець Арон Гуннарссон.

Орієнтовні склади:

«Кардіфф»: Еттерідж - Беннетт, Манга, Моррісон, Пелтьє - Хойлетт, Бакуна, Реллс, Камараса, Мендес-Лейнг - Ніассе

«Ліверпуль»: Робертсон, ван Дейк, Ловрен, Александер-Арнольд - Кейта, Фабіньо, Хендерсон - Мане, Фірміно, Салах

21 квітня, неділя
 
«Кардіфф Сіті»  «Ліверпуль»
Кардіфф. Стадіон «Кардіфф Сіті». 18:00
Арбітр: Мартін Аткінсон
КАРДІФФ — ЛІВЕРПУЛЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз Sport.ua — 1:3
ЗРОБИТИ СТАВКУ


 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна з Реала
Футбол | 24 квітня 2024, 07:01 1
Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна з Реала

За останніми чутками, Андрій не погодився на продовження контракту та може залишити клуб

Джерело: Лунін відхилив пропозицію Реала і може перейти в гранд АПЛ
Футбол | 23 квітня 2024, 22:36 25
Джерело: Лунін відхилив пропозицію Реала і може перейти в гранд АПЛ

Український воротар влітку може перейти в «Манчестер Юнайтед»

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.