Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
3591
5

Тео Лопес хоче провести поєдинок з Майки Гарсією

21-річний проспект націлився на чемпіонський поєдинок

Тео Лопес хоче провести поєдинок з Майки Гарсією
boxingscene.com. Теофімо Лопес
21-річний Теофімо Лопес прокоментував умови, які Василь Ломаченко поставив йому для того, щоб він міг з ним зустрітися. За словами українця, поєдинок проти Лопеса буде цікавий йому тільки в разі того, якщо той буде володіти одним з основних чотирьох чемпіонських титулів в його ваговій категорії. Теофімо справедливо зауважив, що попередній суперник Ломаченка, Ентоні Кролла, не володів на момент зустрічі з ним жодним з поясів чемпіона світу.
 
«Я нікуди не поспішаю, але я розвиваю свою кар'єру в цій вазі вже 5-6 років, тому, перш ніж піднімуся вище, я хотів би завоювати тут титул чемпіона. Чемпіони використовують виправдання, кажучи - так що я отримаю, якщо зустрінуся з Теофімо Лопесом? Саме так вони йдуть від поєдинку проти мене, але Василь Ломаченко бився з Ентоні Кроллою, у якого не було титулу! Розумієте, про що я?
 
«Майкі Гарсія це міцний чемпіон, не можна не віддати йому належне. Він чемпіон світового класу, він відправився в напівсередню вагу - а для того, щоб це зробити потрібні мужність. Як вже склався його бій проти Спенса, так склався і що б не зробив зараз Майкі Гарсія - спустився чи в 140 фунтів або 135, у нього не можна відняти його заслуги. Якщо Гарсія спуститься в легку вагу, чому б і не побитися з ним, але я знаю, що наш з ним бій не відбудеться прямо зараз, тому що у нього є обов'язковий претендент на його титул - Люк Кемпбелл», - сказав Лопес.
 
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vizuals
Попес побил бы кого нибудь хотя бы уровня Линареса, а потом уже прыгал бы на супербойцов типа Гарсии или Лома.
Hottabych
Балабол
Saar
Нормальный боксер. Тем более всего 21 год. А где ,скажем был тот же Ломаченко в свои 21 год!??