Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
12015
38

Ніхіто Аракава – реальна загроза чи чергова жертва Берінчика?

Лев Кравців в передчутті першої серйозної перевірки для Дениса Берінчика в профі

Ніхіто Аракава – реальна загроза чи чергова жертва Берінчика?
K2 Promotions. Денис Берінчик (ліворуч) та Ніхіто Аракава

Денис Беринчик повертається в ринг. В кінці 2018-го українець легко розібрав Росака Крістобаля, а вже 20-го квітня вийде в ринг Палацу спорту в Києві, щоб битися з японцем. Ніхіто Аракава – майбутня жертва Дениса або реальна загроза?

Кажуть, японець – серйозний суперник для українця?

Дуже схоже на це. Ніхіто точно найдосвідченіший серед всіх суперників Берінчика в професіоналах. У нього 32 перемоги (18 нокаутом), 6 поразок і 2 нічиї. Рубався Аракава, звичайно, в основному, в Японії. Там він спочатку бив співвітчизників, а потім переключився і на приїжджих гостей.

Через вісім років після свого дебюту, 24 листопада 2012-го, Ніхіто все-таки виїхав за межі батьківщини і тут же програв – Даніелю Естраді. Згодом, Аракава виїде ще три рази: двічі програє і лише один раз виграє. До речі, серію виїзних поразок японець перервав якраз перед виїздом в Україну, перемігши в Таїланді тайця з негативним рекордом. Така собі підготовка до Берінчик. 

Денис Берінчик – Ніхіто Аракава. Прогноз та анонс на бій

Двічі Аракава приїдив до Америки – на бої проти Омара Фігероа та Хорхе Лінареса (так-так, того самого). Обидва рази програв за очками. З Фігероа, до речі, влаштував крутий бій, але до перемоги все одно не вистачило.

Так Берінчик фаворит?

Так, навіть незважаючи на в три рази більший досвід у суперника. Ніхіто стилістично зовсім інший боксер. Він любить багато битися і мало обороняється. У Дениса ці компоненти розташовані порівну, а всі інші – просто краще, ніж у суперника.

Українець круто рухається, що особливо було помітно в переможному бою проти Крістобаля, але, при цьому, може і побитися. Аракаві властиві довгі багатоударні спурти, а одним з кращих раундів в його кар'єрі вважається рубка в бою з Фігероа.

Берінчик вміє в рингу дуже багато, хоч ми і бачили це все в поєдинках проти набагато слабших опонентів. Рівень опозиції не скасовує рівня Дениса. Він просто краще, як боксер, ось і все.

Зіграти роль може досвід. Ніхіто в профі з 2004-го. Денис тоді міг лише підозрювати, що в майбутньому стане професіоналом. У 2012-му Денис круто виступав на Олімпіаді, а японець вже у всю рубався в США з класними суперниками. Це дійсно важливо. Навіть незважаючи на більшу частину поєдинків вдома, Аракава бачив в професіоналах в рази більше за суперника і володіє набагато більшим арсеналом чисто професійних фішок.

Його проблема лише в тому, що і у Берінчика це не перший-другий бій. Українець еволюціонує, як профі-боксер, постійно навчається новому, а ще володіє великим талантом і боксує вдома.

Де дивитися онлайн бій Денис Берінчик – Ніхіто Аракава 

На поєдинку будуть присутні Усик та Гвоздик, які приїхали спеціально, щоб підтримати друга. Зал буде цілком і повністю за українця і це ніяким чином не грає на руку японцеві.

Але все одно цей поєдинок – найскладніший в кар'єрі Дениса

Суперник краще будь-якого минулого опонента. Незрозуміло чому К2 так довго маринувала Берінчика, в порівнянні з його колегами, але тільки зараз ми бачимо, як він повноцінно стає головним бійцем організації в Україні.

Денис це заслужив. Він показує яскраві поєдинки, є одним з найбільш медійних українців прямо зараз і просто потенційно може міцно засісти серед найкращих боксерів категорії.

Наракава – це крок вперед. Той самий, який повинен був бути зроблений ще тоді, коли К2 активно займалася Усиком і його просуванням. Ми нарешті побачимо, як показує себе Берінчик під жорстким пресингом в професіоналах. Для перемоги є все, залишилося побачити, наскільки українець хоче перемагати і рватися до вершин категорії.

Поєдинок Денис Беринчик – Ніхіто Аракава відбудеться в суботу, 20 квітня, в київському Палаці спорту.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 38
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ukraine_Kiev_Fan
1 кг капусты стоит 60 грн. Не знаю кто будет у руля, но это не серьезно
Stringer Bell
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Stringer Bell
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Stanislav Matusevych
А вот сохраненный архив удаленной страницы:
http://archive.is/n8bM3
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
UKRAINE FAN
Если точнее сказать то Нихито Аракава -очередной мешок для веселья местной публики!
DKTheBest2
Люди. Скажіть ви за Зебіла чи просто проти Пороха?
DKTheBest2
А теперь о боксе. Посмотреть где можно бой?
Майкл Джексон
больше всего жду как он выйдет на ринг
Stringer Bell
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил