Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBO
| Оновлено 24 липня 2019, 14:56
15800
3

Денис Берінчик – Ніхіто Аракава. Прогноз і анонс на бій

20 квітня в Києві українець захищатиме пояс WBO International

| Оновлено 24 липня 2019, 14:56
15800
3
Денис Берінчик – Ніхіто Аракава. Прогноз і анонс на бій
K2 Promotions. Аракава і Берінчик
Український боксер-легковаговик Денис Берінчик (10–0, 7 КО), який володіє поясом WBO International, проведе захист свого титулу в суботу, 20 квітня, в київському Палаці спорту. Його суперник – японський боксер Ніхіто Аракава (32–6–2, 18 КО), який в рейтингу WBO знаходиться на 7-й позиції, що на 4 рядки вище Дениса. Початок вечора боксу – о 19:00.
 
Головним боєм андеркарда в суботу стане 8-раундовий поєдинок українського боксера Дмитра Митрофанова (4–0–1, 2 КО) та іспанця Хорхе Вальєхо (7–5, 3 КО) на прізвисько Акула.
 
Денис Берінчик не знає поразок у своїй профі-кар'єрі – 7 нокаутів у 10 переможних поєдинках. Попередній бій в минулому грудні з філіппінцем Росекі Крістобалем українець завершив технічним нокаутом в 7-му раунді. Берінчик йде до вершини, до чемпіонських боїв. А царем гори в легкій ваговій категорії є українець Василь Ломаченко. Втім, до потенційного дербі, про можливість якого вже пішли жарти від журналістів, ще далеко.

Про свого суперника Берінчик розповів ось що: «У Аракава великий багаж досвіду з 40 боїв. Він – лівша. Постійно буде йти вперед, тиснути на мене. Думаю, він приїхав не за чеком, а повоювати. Справжній самурай, який буде битися зі мною в суботу. З мого боку буде і бійка, і дистанція, і обидві стійки – правобічна і лівостороння. Буде різнобій. Суперник непростий. Три місяці я готував себе до 12-раундового поєдинку. Титул легко завоювати, але важко утримати».
 

Українець знаменитий своїми яскравими появами на рингу. Денис Берінчик щоразу вигадує якийсь цікавий перформанс. У попередньому поєдинку він створив креатив у образі Супер Маріо. На цей раз Денис також обіцяє здивувати уболівальників новим костюмом.
 
Ніхіто Аракава мало відомий широкому загалу. Він є лівшею і на 3 см вище Берінчика (173 см проти 170 см). З точки зору букмекерів, японець буде явним аутсайдером зустрічі. Більшість своїх боїв 37-річний спортсмен провів удома, в Японії. Виходячи на серйозні поєдинки за межами Азії, Аракава завжди програвав.
 
Так, в липні 2013 року Аракава в Сан-Антоніо дрався за титул тимчасового чемпіона WBC з Омаром Фігероа, а в березні 2014 року бився в Лас-Вегасі за статус офіційного претендента на повноцінний пояс з венесуельцем Хорхе Лінаресом (якого потім побив Ломаченко). Обидва бої в США японець програв в результаті підрахунку суддівських записок. Як і поєдинок в Мексиці достроково проти Даніеля Естради за другорядний титул в 2012 році. 
 

Прогноз на бій

Перед рідною публікою Берінчик зобов'язаний перемагати і переступити на чергову сходинку кар'єрних сходів, увійшовши в топ-10 рейтингів. Японець – досвідчений міцний горішок, але його рекорд не вражає, і гучних титулів він не має. Це буде добра перевірка для Берінчика, який налаштовується на повну дистанцію бою. Шанси вистояти до кінця поєдинку у Аракави є. Сподіваємося, Денис переконає суддів у своїй перевазі.

Рекомендована ставка – перемога Дениса Берінчика за очками.
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Клуб НХЛ переїхав до Юти. Що трапилося і які перспективи нової команди
Хокей | 24 квітня 2024, 15:25 13
Клуб НХЛ переїхав до Юти. Що трапилося і які перспективи нової команди

Арізона Койотіс на цей момент припинила існування

Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна
Футбол | 24 квітня 2024, 07:01 8
Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна

За останніми чутками, Андрій не погодився на продовження контракту та може залишити клуб

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Купцов
Ты хито такой?? - Нихито...))