Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

18.04.2019 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 2:4 2 : 0
Ліга Європи
| Оновлено 10 листопада 2019, 04:36
8644
9

Айнтрахт обіграв Бенфіку і вийшов до півфіналу Ліги Європи

Німецька команда пройшла португальців за рахунок «правила виїзного гола»

| Оновлено 10 листопада 2019, 04:36
8644
9
Айнтрахт обіграв Бенфіку і вийшов до півфіналу Ліги Європи
twitter.com/eintracht
Португальці перемогли в першому матчі з різницею в два м'ячі, при цьому не могли себе спокійно почувати напередодні виїзду до Німеччини. Але ж «Бенфіка» цілком могла все вирішити ще в першій грі на «Да Луж», на початку другого тайму господарі вигравали з рахунком 4: 1 і грали в більшості, але пропустили, як виявилося пізніше, фатальний для себе гол.
 
«Айнтрахт» вийшов на гру гранично мотивованим. Заповнений стадіон з початку матчу погнав свою команду вперед і вже на 8-й хвилині Ребич міг відкривати рахунок, але його удар з меж штрафного парирував голкіпер. Господарі зробили ставку на швидкий гол і створювали неабиякий тиск на оборону суперника. Виділявся на лівому фланзі атаки Костич, з яким нічого не міг вдіяти Алмейда. Серб виконував великий обсяг роботи, але ніяк не міг віддати точну останню передачу.
 
Ближче до середини тайму гостям вдалося заспокоїти суперника і відсунути гру зі своєї половини поля. При цьому португальці були дуже пасивні в атаці, де дуже старався молодий Феліш, що не отримував належної підтримки від партнерів. Коли здавалося, що гра вже йде за сценарієм португальської команди, господарі забили. Ребич з-за меж штрафного зряче пробивав у нижній кут, м'яч потрапив в штангу і відскочив у район кута воротарського, звідки повз голкіпера пробив набіг Костич - 1:0. Ще до перерви німці цілком могли забити і другий гол, але небезпечні удари Йовіча і Костича з меж штрафного були блоковані.
 
На другий тайм «Бенфіка» вийшла вже в зовсім іншому настрої. Гостям був необхідний забитий м'яч, щоб знайти психологічну впевненість. Перша ж атака португальців після перерви могла стати результативною, Феліш пройшов з м'ячем до бічної лінії воротарського і прострілив, після чого м'яч рикошетом від ноги захисника «Айнтрахта» пролетів поруч зі штангой. Через кілька хвилин міг відзначитися і Сеферович, але він з близької відстані головою пробив прямо в руки голкіпера.
 
Однак, як і в першому таймі, коли здавалося, що у гостей починає налагоджуватися гра, забив «Айнтрахт». Знову послідував удар по воротах з центральної зони з 17 метрів, але, на відміну від Ребича, Роде був точний, м'яч влетів у нижній лівий від голкіпера кут.
 
Рахунок 2:0, вже повністю влаштовував німецьку команду, яка до закінчення матчу дуже грамотно стримувала атаки суперника. Португальцям не допомогли три наспіх зроблені заміни, хоча Сальвіо в кінцівці матчу міг врятувати свою команду, пробиваючи в дотик після прострілу, але господарів виручив голкіпер, зумівши переміститися в протилежний кут і відбити м'яч.
 
Фінального штурму португальської команди ми практично і не побачили. Кривдник донецького «Шахтаря» дістався вже до півфіналу Ліги Європи, де його суперником буде «Челсі», який вибив з турніру київське «Динамо».
 
Ліги Европи.1/4 фіналу
 
«Айнтрахт» - «Бенфіка» - 2:0 (Перший матч - 2:4)
 
  Костич (35), Роде (66)
 
  Фалетт (77)
 
«Айнтрахт»: Трапп - Хасебе, Абрахам, Фалетт (Віллемс, 92) - да Коста, Фернандес, Роде (Торро, 85), Костич - Йович (Пасьєнсія, 75), Гачіновіч Ребич
 
«Бенфіка»: Влаходімос - Алмейда (Жонас, 80), Жардел, Рубен Діаш, Грімалдо - Фернандеш, Самаріс (Пицци, 69), Фейса, Сілва (Сальвіо, 72) - Феліш, Сеферович
 
Арбітр :: Даніеле Орсато (Італія)
 
Стадіон: «Франкфуртер Фольксбанк Штадіон»


АЙНТРАХТ - БЕНФІКА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

З ким зіграє Лунін? Визначено другу півфінальну пару Ліги чемпіонів
Футбол | 18 квітня 2024, 06:30 7
З ким зіграє Лунін? Визначено другу півфінальну пару Ліги чемпіонів

У півфіналах ЛЧ зустрінуться: Боруссія Д – ПСЖ, Баварія – Реал

Ман Сіті – Реал – 1:1 (пен 4:5). Лунін виграв серію пенальті. Відеоогляд
Футбол | 18 квітня 2024, 01:40 5
Ман Сіті – Реал – 1:1 (пен 4:5). Лунін виграв серію пенальті. Відеоогляд

Дивіться найцікавіші моменти матчу-відповіді головного єврокубка

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bzzzzz
прослеживается тенденция, что те кто проходит Шахтер в ЛЕ, доходят либо до полуфинала либо выигрывают турнир)
ManUtd
Первый гол из чистейшего офсайда - именно для этого и нужна ВАР
pont0017
Бенфика решила отстояться в защите, за что и поплатилась.
Внеземной_2019
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Внеземной_2019
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил