Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

18.04.2019 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 2:4 2 : 0
Ліга Європи
| Оновлено 18 квітня 2019, 16:51
4266
1

Айнтрахт – Бенфіка. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

У Франкфурті відбудеться битва «орлів» за півфінал

| Оновлено 18 квітня 2019, 16:51
4266
1
Айнтрахт – Бенфіка. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
twitter.com/eintracht

У четвер відбудеться матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги Європи, в якому зустрінуться «Айнтрахт» і «Бенфіка». Протистояння тижневої давнини завершилося перемогою лісабонського клубу з рахунком 4:2. Відзначимо також, що з 20-ї хвилини гості з Франкфурта грали в меншості.

Футболісти франкфуртського колективу проводять досить успішний сезон, за результатами якого претендують на потрапляння в наступну Лігу чемпіонів. Саме на четвертому, що дає право кваліфікуватися в головний клубний євротурнір, місці німецької Бундесліги «орли» знаходяться на даний момент. У поточному році до минулого четверга команда Адольфа Хюттера не знала поразок, але потім була бита «Бенфікою» на «Да Луш». А в уїк-енд відбулася і поразка в чемпіонаті, причому досить несподівана. Поступившись вдома «Ауґсбурґу», франкфуртці дозволили впритул наблизитися до себе в турнірній таблиці менхенгладбахській «Боруссії», що максимально загострило боротьбу за Лігу чемпіонів.

Результат першого матчу катастрофічним для «Айнтрахта» не виглядає. А два забитих на виїзді голи свідчать про не безгрішність захисної лінії лісабонського клубу. Крім того, в домашніх стінах франкфуртці діють дуже впевнено, демонструючи суперникам всю міць своєї атаки. Про неприступність «Коммерцбанк-Арени» можуть розповісти футболісти «Шахтаря», яким зовсім нещодавно «орли» вдома забили чотири голи.

Втім, «орли» лісабонські не мають комплексу гостьових матчів і досить небезпечні в будь-яких умовах. І у Франкфурті прекрасно розуміють, з якими труднощами доведеться зіткнутися господарям поля. «Бенфіка» - топ-клуб, який добре грає і в гостях. Треба не втрачати концентрації і проявити свої найкращі якості. З нашими уболівальниками на трибунах ми знаємо, що потрібно для виходу в наступний раунд», - зазначив Адольф Хюттер.

Великі надії щодо реалізації гольових моментів шанувальниками «Айнтрахта» покладаються на серба Луку Йовіча. Форвард забиває регулярно, і перед повторним протистоянням з командою Бруну Лаже франкфуртці викупили контракт Йовіча у... «Бенфіки». Саме з лісабонського клубу серб на правах оренди перебрався в «Айнтрахт» влітку 2017-го. У лісабонців ж з'явився свій герой. 19-річний Жоау Феліш відзначився хет-триком тиждень тому, ставши наймолодшим автором подібного досягнення в Лізі Європи. А нападник «червоних» Харіс Сеферович раніше провів три сезони саме в «Айнтрахт», забивши 16 голів в Бундеслізі.

Не допоможе господарям поля дискваліфікований лівий захисник Еван Н'Діка, який отримав червону картку на «Да Луш». Зате відновився інший гравець оборони - Мартін Хінтеррегер, який до кінця поточного сезону орендований у «Аугсбурга». Є кадрові проблеми у «Бенфіки». Тайрон Ебюехі, Херман Конті, Габріел, Себастьян Корш'я знаходяться в лазареті і не зможуть взяти участь в поєдинку.

Додамо, що переможець двохматчевої дуелі «Айнтрахт» - «Бенфіка» в півфіналі зустрінеться з представником пари «Челсі» - «Славія».

18 квітня, четвер

«Айнтрахт» — «Бенфіка»
Франкфурт-на-Майні. Стадіон «Коммерцбанк-Арена». 22:00
ТБ-трансляція на видеосервісі Oll.tv
Арбітр: Даніеле Орсато (Італія)
АЙНТРАХТ — БЕНФІКА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ


 

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Як зіркові партнери вітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті
Футбол | 20 квітня 2024, 00:01 1
ВІДЕО. Як зіркові партнери вітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті

Український воротар допоміг «галактікос» вийти у півфінал

Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»
Футбол | 19 квітня 2024, 08:45 5
Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»

Екс-форвард «Челсі» виступив на захист українця

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил