Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

17.04.2019 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:2 1 : 4
Ліверпуль Проходить далі
Ліга чемпіонів
| Оновлено 10 листопада 2019, 04:37
13215
7

Ліверпуль розгромив Порту і вийшов до півфіналу Ліги чемпіонів

У півфіналі суперником «Ліверпуля» буде «Барселона»

| Оновлено 10 листопада 2019, 04:37
13215
7
Ліверпуль розгромив Порту і вийшов до півфіналу Ліги чемпіонів
twitter.com/lfc
Перед матчем-відповіддю «Ліверпуль» був безумовним фаворитом протистояння. Безумовно, рахунок 0:2 не виглядав вироком для «Порту», ​​(історія знає чимало дивовижних камбеків), але практично не вірилося, що португальці можуть завдати проблем команді Клоппа в теперішньому її стані.
 
Господарі зробили ставку на швидкий гол і мали кілька можливостей відродити інтригу. Вже на 3-й хвилині англійцям відверто пощастило, що після відмінного удару Корони м'яч на сантиметри розминувся з верхнім кутом. У перші 15 хвилин матчу один Маріга тричі обстрілював ворота Аліссона, небезпечно пробивав головою Пепе. Гості ж нікуди не поспішали, грали із запасом і могли включитися в гру в будь-який момент. Поступово «Ліверпуль» заспокоїв суперника, після чого реалізував перший же момент біля воріт «Порту». У плутанині в штрафній господарів Салаху вдалося проштовхнути м'яч ближче до лінії воріт на Мане, якому промахнутися було складно. Арбітр про всяк випадок взяв допомогу відеоассистентів на предмет офсайду, після чого зарахував гол.
 
Гол Мане став ударом для господарів поля, які відразу помітно знітилися і почали грати без вогню в очах. Перед самою перервою гості могли забити і другий гол, але після прострілу Мане поруч зі штангою пробив Мілнер.
 
Перерва ніяк не вплинула на гравців «Порту». Психологічно вони не були готові протистояти більш сильному супернику, а в другій половині тайму і зовсім посипалися. На 64-й хвилині гості провели стрімку контратаку, залишивши без роботи всю оборону суперника. Александер-Арнольд протягнув м'яч і своєчасною передачею вивів Салаха на побачення з Касільясом, після чого єгиптянин низом пробив в ближній кут. Правда, «Порту» майже відразу ж один гол відквитав, після подачі з кутової позначки точно головою пробив Мілітао. Однак, це був єдиний успіх португальців за два матчі. Надалі забивали лише гості, довівши справу до розгрому.
 
Вийшовши на заміну, Хендерсон вже через кілька хвилин після появи на полі став автором гольової передачі. Після навісу капітана «Ліверпуля» залишений без нагляду Фірміно головою з лінії воротарського пробив повз Касільяса і відновив різницю в два м'ячі. Завершив розгром Ван Дейк після свого чергового підключення на стандартне положення. Мілнер з кутової позначки навісив на Мане, той головою скинув м'яч під удар голландцю, який без проблем переправив сферу в сітку.
   
Схоже, домашні ігри з «Ліверпулем» стають справжнім кошмаром для «Порту». На «Драгау» англійці в двох зустрічах Ліги чемпіонів забили вже 9 м'ячів в ворота господарів поля. За право грати в фіналі Ліги чемпіонів «Ліверпуль» посперечається з «Барселоною», яка, також як і мерсисайдці, здобула дві впевнені перемоги в матчах 1/4 фіналу. Нагадаємо, що суперником каталонців був «Манчестер Юнайтед».


Ліга чемпіонів. 1/4 фіналу

«Порту» - «Ліверпуль» - 1:4
 
  Мілітао (67) - Мане (27), Салах (64), Фірміно (76), ван Дейк (83)
 
Пепе (35) - Мане (32)
 
«Порту»: Касільяс - Мілітао, Пепе, Феліпе, Теллес - Отавіо (Соарес, 46), Данилу, Еррера - Корона (Фернандо, 77), Марега, Брахімі (Кошта, 80)
 
«Ліверпуль»: Аліссон - Александр-Арнольд (Гомес, 65), ван Дейк, Матіп, Робертсон (Хендерсон, 70) - Вейналдум, Фабіньо, Мілнер - Салах, Мане, Орігі (Фірміно, 46)
 
Арбітр: Данні Маккелі (Нідерланди)
 
Стадіон: «Драгау»

ПОРТУ - ЛІВЕРПУЛЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Рома у меншості розібралася з Міланом і вийшла до півфіналу Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 00:05 0
Рома у меншості розібралася з Міланом і вийшла до півфіналу Ліги Європи

Команда Де Россі пробилася до 1/2 фіналу єврокубку

ВІДЕО. Без емоцій. Як Лунін відреагував на перемогу Реала в суперматчі у ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 07:21 9
ВІДЕО. Без емоцій. Як Лунін відреагував на перемогу Реала в суперматчі у ЛЧ

Андрій став героєм королівського клубу в серії пенальті проти Манчестер Сіті

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ektaz
При всем уважении, но сегодня хэдлайнером был совсем другой матч)
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
russol30
Красавчики, давайте в фінал
RomarioUA
Давай, Клопчег, напрягись в полуфинале, облегчи Аяксу задачу