Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат України
|
1446
1

Дмитро КЛЬОЦ: «Тільки чотири дні тренувався в загальній групі»

Півзахисник «Карпат» поділився враженнями від матчу з «Десною»

Дмитро КЛЬОЦ: «Тільки чотири дні тренувався в загальній групі»
ФК Карпати. Дмитро Кльоц

Півзахисник «Карпат» Дмитро Кльоц, який 15 квітня святкував день народження, поділився враженнями від матчу з «Десною» (1:2).

– Матч в Чернігові був для тебе лише другим у 2019-му році. Чи повністю відновився після травми і як почував себе в поєдинку з «Десною»?
– В загальній групі я тренувався лише протягом чотирьох останніх днів. Важко сказати, наскільки відсотків я готовий до повноцінної роботи. Відчував у собі силу вийти на поле і допомогти команді. Безперечно, присутній певний дискомфорт у плечовій зоні. Я намагався не уникати ігрових зіткнень, проте в підсвідомості пам’ятав про прикру травму.

– «Карпати» всього у кілька пасів доставили м’яч Мар’яну Шведу, який практично без підготовки пробив по воротах суперника. Автором гольової передачі став саме ти. Розумів, що це чудова позиція для Мар’яна?
– Так склалася ситуація – я побачив вільну зону, відкрився. В принципі, мені було зручно пробивати самому, однак я помітив, що Мар’ян перебуває у кращій позиції. Тому зіграв у один дотик і побіг в штрафний майданчик. Тим самим, відтягнув на себе гравця, щоб партнеру було зручніше бити по воротах. Швед – молодець, у нього вийшов чудовий удар. Розумів, якщо віддам йому м’яч, то він матиме непогану нагоду для удару. На щастя, так і сталося.

– Ти став учасником ще одного важливого епізоду, коли Сергій Старенький падав у штрафному майданчику «Карпат». Не було боязні, що кут огляду для арбітра буде закритий і вона призначить пенальті?
– Це був ігровий момент. Добре, що Катерина Монзуль правильно розцінила цю ситуацію і пенальті не призначила. У всякому разі я не торкався суперника і не збивав його. Шкода тільки, що в підсумку все завершилося нашою поразкою. Сподіваюся, що в наступних матчах ми надолужимо втрачене.

 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Пидвирный
у наступних матчах вам гаплик, Чорноморець забере мінімум око. Ви дуже слабенькі.