Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат України
| Оновлено 14 квітня 2019, 17:54
1949
0

ГОНСАЛЕС: Під час матчу мали перевагу, але не скористалися нею

Головний тренер «Карпат» – про поразку від «Десни»

| Оновлено 14 квітня 2019, 17:54
1949
0
ГОНСАЛЕС: Під час матчу мали перевагу, але не скористалися нею
ФК Карпати. Фабрі Гонсалес

Головний тренер львівських «Кахпат» Фабрі Гонсалес прокоментував поразку від чернігівської «Десни» (1:2) в матчі 24-го туру української Прем'єр-ліги.

«На початку матчу було забиті два голи, після чого ми мали кілька моментів, але не забили, і не повернули гру в своє русло. У той час ми мали перевагу, однак не скористалися нею. Чи був пенальті в епізоді зі Шведом? Не можу сказати напевно. Сумнівний момент, я б не наважився зараз говорити категорично. 

Зміна складу? Варто розуміти, що в нас є понад 20 гравців. Ми давали шанси одним гравцям, іншим, однак матч на Кубок став для мене холодним душем. Тому ми трішки змінили склад, щоб було більше конкуренції, більше боротьби за місце в основі. 

Швед це той, хто може показати різницю у матчі. Я думаю, що він виконав величезний об’єм роботи. Крім того, він міг забити в кінці матчу, але все одно, варто його привітати. 

Справді, Нестеров повернувся, після довгої паузи провів перший офіційний матч. Йому було не просто, Андрій перебував під навантаженнями. Це нормально, що можуть бути якісь клопоти із м'язами. Подивимося, як пройде відновлення. Можливо, він буде готовий до наступного матчу».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.