Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 12 квітня 2019, 14:57
12765
3

Бій з Кроллою – формальність. Ломаченко винесе його без проблем

Лев Кравців впевнений у достроковій перемозі українця

| Оновлено 12 квітня 2019, 14:57
12765
3
Бій з Кроллою – формальність. Ломаченко винесе його без проблем
twitter.com/trboxing

Ентоні Кролла – лише наступний пункт в списку перемог Ломаченко. Бій проти нього відбудеться тільки тому, що іншого варіанту не було, а виходити в ринг треба. З великою ймовірнысті в суботу вранці ми побачимо дострокову перемогу.

Навіщо організували бій Лома - Кролла?

Василю зовсім не потрібен цей поєдинок. Він і його команда чудово розуміють, що такий боксер, як Ентоні Кролла в одному з головних поєдинків весни цікавий приблизно нікому. 

Але так склалися обставини. Майки Гарсія свідомо пішов на побиття, а Річард Коммі травмувався. Об'єднання відкладалося, а боксувати треба було. Ні, почекати не можна. По-перше, потрібно підтримувати себе у формі. По-друге, остаточно приходити до тями після травми плеча. Все-таки, в поєдинку з Педрасою Вася майже травмовану руку не задіював.

 

А ще є така штука, як зобов'язання. І чим більше у тебе поясів, тим більше їх у тебе з'являється. Ломаченко має на руках два титули чемпіона світу, а значить якщо не проводить добровільний захист, повинен битися з обов'язковим претендентом.

Тим більше, Едді Хірн не міг упустити таку можливість. Боб Арум злиться, розповідаючи, що англієць нічого не розуміє в тому, як влаштовувати шоу в США, але це неправда. Хірн прекрасно розіграв свою партію, поспілкувався з WBA, нагадав про статус обов'язкового претендента, що належить його бійцеві і вийшов у виграші з цієї плутанини.

Едді отримає свою частину гонорару, навіть не переживаючи за результат. Ось хто, дійсно, в плюсі ​​при будь-якому розкладі. Арум ризикує, якщо раптом сенсаційно програє Ломаченко, Вася ризикує програти, Кролла ризикує здоров'ям, а Хірна влаштує будь-який результат. Ідеально.

Кролла безнадійний?

Судячи з фінальної прес-конференції, Ентоні класно готовий. Він явно підійшов серйозно до тренувального табору. Фізична форма на вищому рівні, а ще він в захваті від того, що відбувається, кажучи, що про такий поєдинок, як з Ломаченком, мріяв з самого дитинства.

Англієць виглядає трохи більшим за рахунок зросту. Та й розмах рук у нього побільше, але коли це кому допомагало? Всі недавні суперники Васі були більше і що? У підсумку ми побачили лише перемоги українця. При тому, що і Лінарес, і Педраса реально кращі, ніж Кролла як боксери.

Звичайно, Ентоні не безнадійний. Навіть з одним з найслабших ударів, серед суперників Ломаченка. Ця категорія рідна для нього, на відміну від Василя. Він налаштований перемагати і провів класний табір. Тільки ось це все не допоможе, коли вони залишаться в рингу сам на сам з Ломаченком.

Коли справжній мегафайт?

Якщо не трапиться дива, реальний бій Ломаченко може бути вже ближче до зими. Коммі відновився від травми і готовий вийти десь в грудні проти українця, провівши проміжний бій.

З Річардом буде точно цікавіше. Він жорсткий, великий і постійно йде вперед. З одного боку, зручно для Василя, з іншого – Коммі може потрапити і звалити майже кого-завгодно в будь-яку секунду. Ось це вогонь.

 

На поєдинок, швидше за все, приїде Теофімо і, цілком можливо, Майкі Гарсія. Два потенційних суперника Васі. Плюс, може і без Джервонти не обійтися. Всі вони так чи інакше задирають українця, викликаючи на бій кожен своїм способом.

Але навряд чи ми побачимо поєдинок проти кого-небудь з них найближчим часом. Майкі поки не вирішив, що робити далі, Теофімо все ще молода вискочка без поясу, а Джервонта в зовсім в іншій категорії. Так що в першу чергу потрібно чекати яскравої перемоги Ломаченка, а потім вже зимових мегафайтів і об'єднань.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ossa8860
Лом пришёл в чужую весовую категорию и крушит там чемпионов.
K_Sarioglo@i.ua
Насчет того что Педраса лучше Кроллы как боксер не уверен.
Лопес на август-сентябрь вполне может быть-стоит только захотеть. Также неплохой вариант для 2-го боя в году-победитель боя Бартелеми-Истер. Хотя на данный момент у обоих титулов нет, но оба экс-чемпионы мира и весьма солидные имена.