Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат України
|
1416
0

Олександр БАБИЧ: «Чекаємо гру з Динамо. Має бути цікаво»

Команда готується приймати киян

Олександр БАБИЧ: «Чекаємо гру з Динамо. Має бути цікаво»
fcmariupol.com

13-го квітня в черговому матчі УПЛ «Маріуполь» на своєму полі зіграє з «Динамо». Про підготовку до поєдинку розповів тренер господарів Олександр Бабич.

- В якому настрої підходить команда до зустрічі з київським «Динамо»?
- Після перемоги у Львові працюємо з хорошим настроєм. Цей тиждень вийшла дуже позитивною для нас - день народження у Дави, одружився Паша Полегенько - у нас у всіх позитивні емоції. Чекаємо гру, чекаємо, що прийдуть уболівальники. Адже гра обіцяє бути цікавою. Я думаю, це буде футбол з голами, боротьбою і емоціями. Так що запрошуємо всіх на стадіон.

- Яке функціональне стан команди? Руслан Фомін готовий вийти на поле?
- Хтось знаходиться в хорошій формі, хтось після травми як Руслан Фомін. Поки ми його пускаємо тільки до ігрових серій. Але видно, що з кожним днем ​​він додає. Хоча роботу він виконує ще не на максимумі, але це досвідчений футболіст, ми на нього розраховуємо.

- А як щодо психологічного чинника?
- Момент психології вийде, можливо, на перше місце. Головне щоб ми грали розкуто, впевнено, але ніяк не самовпевнено. Працюємо в цьому напрямку, розбираємо суперника.

- Перед зустріччю з «Динамо» у вас воротарське питання: Худжамов повернувся в лад, але і Гальчук непогано відпрацював.
- Не тільки по воротарської позиції таке питання. У нас зараз практично порожній лазарет, тому такий головний біль є. Стосовно хлопців видно, що у всіх горять очі, все рвуться в бій. Тому ще є час подумати. Хто буде краще виглядати, тому ми і довіримо місце в стартовому складі проти «Динамо» Київ.

- У Львові в стартовому складі вийшов Сікан. Чи плануєте йому довірити місце в матчі проти киян?
- Можу сказати, що Данило виконав практично всі, що ми від нього вимагали. Постійно був націлений на ворота, досить багато було передач. Десь ще йому не вистачає досвіду, але в цій грі ми побачили, що він виконував установку. Я дуже задоволений його роботою. Він дуже молодий хлопець, і йому потрібно «обрости м'ясом». Але те, як він працює, подає щодо нього великі надії. А то, що він вийшов в стартовому складі проти Львова ознака того, що хлопець на правильному шляху і ми йому довіряємо.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.